2777
2789

سلام دیروز رفتم دکتر سونو داخل مطب داشت گفت خیلی کوچیکه چیزی زیادی مشخص نیست برو هفته بعد بیا....بعد هی دکتر میگفت اگه خارج از رحم بود و زیر دلت درد گرفت و خونریزی خودتو برسون دکتر.....بعد معاینه داخل کرد و بالا دلمو فشار داد گفت درد داری گفتم نه.گفت احتمالا خارج از رحم نیست...حالا سوالم اینه عدد بتای من 2178 بود با این بتا یعنی هفته چندمم؟؟؟ حس میکنم بتام بالاست ولی چرا گفت چیزی پیدا نیست؟؟؟ هی میگفت اگه خارج از رحم بود و....میگم نکنه مشکوک بودم ب خارج از رحم......البته بالا دلمو فشار داد درد نداشتم...الانم عادی هستم درد و اینا ندارم ولی فکرم مشغوله

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز از پری گذشته؟

5 روز.....ولی من از دو روز قبل از موعد پریودیم تست گذاشتم بعد از 30 ثانیه مثبت شد و کمرنگ بعدش هی پررنگتر شد

واژینال

بتا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ساک بارداریو با سونوی واژینال ببینن حالا شما که بالاتر بودی و دیده نشده یکم مشکوک شده ولی از طرفی علائمم نداری فعلا 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

احتمالا ۵یا ۶ هفته ای توی خود سونو ننوشت چند هفته ای؟

نه.....ننوشت دکترم دکتر خوبیه بچه اولمو پیشش میرفتم...ولی نمیدونم چرا هی گفت اگه خارج از رحم بود...... بعدش گفت درد نداشتی خارج از رحم.نیست ولی با بتای بالام چرا گفت چیزی پیدا نیست

بتا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ساک بارداریو با سونوی واژینال ببینن حالا شما که بالاتر بودی و دیده نشده یکم مشکو ...

علائم خارج از رحم از چند هفته پیدا میشه؟؟؟؟با این بتا چند هفته هستم؟۲۱۷۸