2777
2789
عنوان

من دی امسال سی سالم میشه هنوز مجردم

4475 بازدید | 174 پست

می دونم تازه ثبت نام کردم قبلا کاربری داشتم ترکید بهش اهمیت ندین

امشب خواستگاری دوست صمیمی ام هست تقریبا بله برون خدا کنه خوشبخت بشه شهر کوچک امیدوارم درک کنید کاش همون موقع دانشجو بودم عروسی میکردم اون موقع یه عالمه خواستگار داشتم مامانم گفت اول استخدام استخدام شدم بعد گفت ارشد اونم گرفتم الان یه ساله خواستگار ندارم اصلا 

قیافمم خوبه به خدا نمی دونم چرا خدا نمی زنه پس کله یکی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مرداد میشم ۲۹ ساله 

خیلی ناراحتم اصلا خواستگار ندارم 

شاغلم نمیگم کار پولساز و اینا ولی شکر خدا خوبه 

میخوام بگم تو اجتماع هستم ولی خواستگار نیس اصلا

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
عجیبه چون شاغلی  باید بیشتر میشدن خواستگارا

دانشجو بودم خیلی بودن منم گول همون رو خوردم همه پولدار آدم حسابی گفتم هی رفته رفته بهتر میشه مادرمم مخالف قطعی بود نگذاشت 

از اقوام چطور ؟

نه بابا 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
میشه بگی مثلا چی کار می‌کنی ؟ منم شاید زبان بخونم حداقل مهاجرت کنم 

ببین من کار میکنم تا برسم خونه میرم پیاده روی و ورزش بعد تو فکراینم کار دیگم راه بندازم کتاب میخونم اخرشب و زمانم پر شده هدفمم خونه مستقله احتمالا بخوام امسال باز دانشگاه هم برم

دانشجو بودم خیلی بودن منم گول همون رو خوردم همه پولدار آدم حسابی گفتم هی رفته رفته بهتر میشه مادرمم ...

من خواستگار داشتم بیکار بودن می اومدن خواستگاری باورت میشه؟یکی اومد برام بهمن سرش به تنش می ارزید پسندیدم اونم پسندید بعد نمیدونم چی شد یهو غیب شد