2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با جن خونمون دا. 🙂‍↕️🙂‍↔️😂 الانم حامام.    همین الان پی داد.   اونو ولش نکته رو بگ ...

من هم ازش جدا شدم بخاطر اعتقاداتش 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

کی؟؟؟ با یکی دیگه رفتی تو رابطه؟چه خوب چرا

بخاطر اینکه گفت اعتقاد به اسلام و قرآن و پیامبر ندارم 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

بخاطر اینکه گفت اعتقاد به اسلام و قرآن و پیامبر ندارم 

مگ قرار با با اعتقاداتش ازدواج کنی مهم دلش بوده که دوست داشته باشه.  ای خوب تر از لیلی بیم است که چون مجنون
عشق تو بگرداند در کوه و بیابانم

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه
مگ قرار با با اعتقاداتش ازدواج کنی مهم دلش بوده که دوست داشته باشه.   ای خوب تر از لیلی بیم &n ...

با این اختلاف نظر نتونستم بمونم

من هرگز نمیتونم با یه غیر مسلمان ازدواج کنم

مذهبی باشه خوبه

اگه مذهبی نباشه حداقل مسلمان باشه 

مگ قرار با با اعتقاداتش ازدواج کنی مهم دلش بوده که دوست داشته باشه.   ای خوب تر از لیلی بیم &n ...

باور کردنی نبود اعتقاداتش خیلی گریه کردم ولی حاضر نشد به اسلام برگرده

الان چند روزه مریضه بستری ه

با این اختلاف نظر نتونستم بمونم من هرگز نمیتونم با یه غیر مسلمان ازدواج کنم مذهبی باشه خوبه اگه م ...

نه سویلیم والا. تعجب الدیم  او قیزی چوخ ایستیدون؟؟؟

اوغلان  اورح سنه مهم اولسون بو شی لری اوتور گتسین  طرف مذهبی دیر عریضه خیانت الی 

نه سویلیم والا. تعجب الدیم  او قیزی چوخ ایستیدون؟؟؟ اوغلان  اورح سنه مهم اولسون بو ...

نفهمیدم معنی کنید 

ترکی بلد نیستم فارسم 

گفتم  چی بگم والا تعجب کردم.   دختره رو خیلی میخواستی ؟؟

پسر این جور چیزا رو ول کن بره. طرف مذهبیه ولی به شوهرش خیانت میکنه به ظاهر. نگاه نکن به باطنش نگاه کن به وفاداریش معرفتش  دل صافش مرامش عشقش