2777
2789

بچه ها شاید باورتون نشه اما من یازده سالی میشه که ازدواج کردم اما اصلا نشده یبار پیش شوهرم خودخودم باشم... هر وقت نشستم با ذوق حرف زدم زده تو ذوقم، یاهم مسخرم کرده... 

الان خونه مامانم هستم بابام از سرکار که رسید مامانم چایی آورده براش و نشست از اتفاقای امروز گفتن... 

یه لحظه دلم برای خودم سوخت که هیچوقت ننشست که حرفم رو گوش بده... 

ای خدا همسر رو چرا من این اواخر هم،ستر میخونم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخییییییییییی

همه مون مثل همیم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

دقیقا این اخلاق شوهر عوضی خودمه.منم دیگه اصلا آدم حسابش نمیکنم هر چی بشه یه ماه از یکی دیگه میشنوه تعجب میکنه چرا بهش نگفتم.منم بهش میگم خوشم نمیاد درباره چیزی باهات حرف بزنم .پشیمون ولی دیگه حوصله اشو ندارم

مثلا من از اتفافات محل کارم میگم همش سرش تو گوشی یا تلوزیونه...  یا از کتابی که تازگیا خوندم ک ...

اوه اوه بابای منه پس اونم اینجوریه

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
نمیفهمه منم احتیاج دارم شنیده بشم، دیده بشم

هر چقدر بیشتر دست و پا بزنی که دیده بشی بیشتر بی محلیت میکنه من خودمم همیت مشکل رو خیلی وقتا دارم ولی اقایون حوصله غر ندارن حتی وقتی از یک موضوعی زیاد حرف میزنی صداتو نمیشنون بزار جذاب بمونی ناراحتیتم با ابراز احساسات نشون نده با کارت و در عمل نشون بده برای خودت ارزش قائل شو و به حودت اهمیت بده تو الان نقطه صیفش هستی برای همین اعتنات نمیکنه