2777
2789

یعنی چی بنظرتون؟ 

بی احترامیه یابیشخصیتی خودش؟ 

بعدمااز اونایی که باهم مشکل دارن ودعوا وکل کلم نیستیم  

الان مثلن خودش بوده من وشوهروپدرشوهرمادرشوهر واسه اون سه تاچایی اورده تعارف کرده بعدمن هیچی براخودشم دوباره رفته لیوانی اورده 

مادرشوهرم بعضی وقتا اینجوریه بعضی وقتانه 

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به شوهرت بگو بهش تذکر بده

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

زیاد میری خونشون؟؟ یکم خودتو سنگین بگیر یا زیاد باهاشون بگو بخند داری؟؟ منم مثل تو بودم خیلی ناراحت میشدم ولی برو خودم نمیوردم چند بار بشوهرم گفتم بعد اون تو اینجور مواقع فقط چایی خودشو بهم تعارف میکرد کم کم بهترشدن

زیاد میری خونشون؟؟ یکم خودتو سنگین بگیر یا زیاد باهاشون بگو بخند داری؟؟ منم مثل تو بودم خیلی ناراحت ...

هفته ای یکبار  رابطمونم معمولیه 

نه ماشوهرامون کار بهواین چیزا ندارن منم قبلن یکی دو مورد بودخودم حل کردم اینجوری نیستم هی به شوهره بگم

مگه چیزی شده بین تون یا حرفی زدی  ما که نمیدونیم بین تون چی گذشته

نه اصن هیچی کلن اینجوریه دیگه معلومه ازقصداینجوری میکنه تقریباواسه جاریمم اینجوریه

نه اصن هیچی کلن اینجوریه دیگه معلومه ازقصداینجوری میکنه تقریباواسه جاریمم اینجوریه

خب مگه میشه رابطتتون معمولی باشه ..این حرکت یعنی از تو خیلی بدش میاد

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
شما همون لحظه برو برا خودت بریز ،وبگو فکر کنم فراموش کردی واسه من بیاری مطمئن باش تاثیرش بیشتره همه ...

اوه از این فازانداریم  مثلن بگمم میگه خوب کاری کردی 

البته بعدش رفتم توماگ واسه خودموبچم ریختم ماگم گذاشتم صندلی تلفن جمع نکردم

لعنت به همچین ادما. منم یه جاری دارم همیشه درصددکوچک کردن من هست. منی که مادر از دست دادمه اینحاغریبم. شوهرم زندگیمان برزمین زد. آخه دیگه این لعنتی چکاربمن داره. خدا گرفتارش کندیادش بره از اذیت من