2777
2789

سلام. الان تقریبا ده روزی میشه هر چی میخورم حالت تهوع دارم مخصوصا بجه که تکون میخوره بعد از خوردن آخرم بالا میارم البته روزی یکبار بالا میارم 

معده ام هم خیلی سوزش شدید داره 

برای بارداری قبلم سه روز قبل از تاریخ سزارینم خیلی به معده ام فشار اومد خونریزی معده کردم فردا صبحش سزارینم کردن شب چون میترسیدن بین عمل از دوباره خون بالا ببارم بهم دارو دادن فردا صبحش دکتر گوارش اجازه سزارین داد گفتن دیگه معده ام تحمل نگه داشتن بچه نداره 

حالا میترسم برم دکترم بخواد یوقت اورژانسی سزارین کنه بعد بچم بره تو دستگاه چکار کنم 😢😢😢😢😢😢😢

تمام گلوم زخم شده بزور چیزی میخورم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک بهتر بشین. اگه بچه بالای دو و نیم کیلو و بالای ۳۶هفته باشه فکر نکنم نیازی به دستگاه داشته ...

هفته سی و دو 2 کیلو و 22 گرم بود 

هنوز 36 هفته کامل نشده طبق اولین سونو طبق آخرین پریود 37 هفته کامل نشده 

دوست من اولین هفته ماه نه کیسه آبش پاره شد و ناچارا زایمان کرد . بچش دستگاه نرفت فکر نمیکنم بچتون تو ...

انشاءالله. تا فردا تحمل میکنم بعد میرم بیمارستان چون دکترم روزهای فرد نیستش مجبورم برم بیمارستانش

این نگرانی و استرس براتون خوب نیست به چیزای خوب فکر کنین

خیلی سخته اگه خدایی نکرده بچه بره تو دستگاه دوتا بچه کوچیک دارم تو خونه اذیت میشن من پیششون نباشم

منم مشکل معده داشتم ماه اخر ‌خون بالا میاوردم البته بعضی وقتا

دخترمم اول 38هفته بدنیا اومد و مشکلی نبود،از تاریخ دکتر دو روز زودتر

بمن که میگفتن تحمل کن😐اگه امپول ریه زدی مشکلی نیست نگران نباش

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
منم مشکل معده داشتم ماه اخر ‌خون بالا میاوردم البته بعضی وقتا دخترمم اول 38هفته بدنیا اومد و م ...

وااااي عزيزم كي زايمان كرديييي😍😍😍😍

مبارك باشه من حلما كوچولو رو نديدم چرا 😢😢😢😢

عززززيييزززم چقدر برات خوشحال شدم 😍😍🤗🤗🤗♥️♥️😘😘

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️