دختراهوازی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3039 عنوان گوشی سامسونگبهتره یا شیایومی 35 بازدید | 4 پست نمیدونمکدومدلممیگه a50بگیرم بخاطر دوربینشچون کارم بیشتر با دوربینه هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری. 1403/03/17 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراهوازی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3039 ایفون و اولتراخیلی گرونن نمیتونم بگیرم.شیایومی نوت ۹دارم ولی دوربینش خیلی بده هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
mamiehsanmamikian عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 921 کسی اومد لایکم کنید تونستی برای حاجت دلم صلوات بفرست🙏
کرم_خاکی عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7623 شیائومی من اصلا راضی نیستمسامسونگ بگیر من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
دختراهوازی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3039 شیائومی من اصلا راضی نیستم سامسونگ بگیر جدی هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.