2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گندمی روشنم

قرمز

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

کالباسی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

آره بابا ندیدی تو مجلس ؟ من همین یدونه را دیدم آبی   اونم واقعا رنگ تابلو و بیخودی بود& ...

ن من تو مجلس ندیدم 

شوهرم که میگه مثله لباس بیمارستانیه 😐😂

عاشق قرمزه 

ولی من قرمز نمیخوام یه رنگ ملایم میخوام

ن من تو مجلس ندیدم  شوهرم که میگه مثله لباس بیمارستانیه 😐😂 عاشق قرمزه  ولی من قرمز نم ...

آها متاهلی؟ خب بازم بستگی داره چندسالت باشه؟ اون لباس رو برای چه مجلسی بخوای؟ اگه عروسیه ی چیزی اگه دورهمیه بحثش جداست نمیشه کلی گفت ولی اگه قرمز دوست نداری گلبهی و ارغوانی قشنگه

ن من تو مجلس ندیدم  شوهرم که میگه مثله لباس بیمارستانیه 😐😂 عاشق قرمزه  ولی من قرمز نم ...

همون دیگه 

میگم که کسی نمیپوشه 

اینهمه رنگای نود و زیبا 

بستگی به پوستت هم داره 

من یه لباس سااادههه کالباسی دارم اینقدر رنگش قشنگه 

وقتی میپوشم همه میگن چقدرقشنگ شدی

🥰                 

چندسالته؟ اگه دختری اون اولی ،جدااز رنگش اصلا طرحش دخترونه نیست.ضمنا آبی اسمانی زیاد جالب نیست ولی آ ...

۲۵سالمه بچه دارم 

دامنش میخوام کلوش باشه 

مدل یقه اش هم بین این مدل و مدل  اولی موندم 

اره ابی کاربنی خیلی قشنگن ولی تازه یه لباس این رنگی داشتم میخوام متفاوت باشه و رنگ ملایم 

🤣🤣🤣 شوهرمم عاشق قرمزه😍

مردا قرمز دوستن😂

شوخی میکنم 😁❤❤

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕