2777
2789
نه اصلا ضایع نیست من خودم عکس نگرفتم خیلی پشیمونم البته فیلمبرداری داشتم ولی فکر اولین لحظه ای که ...

اخه همون موقع عکس و نشر بدی

جالب نیستا😊😊

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جراحی ها لاک و رژ نباید باشه چون رنگ ناخن و لب جز علامتهای بدن هست که تغییر رنگ میده 

حالا اگر بعضی جاها اجازه بدن اشتباه میکنن

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

غش کردن تو اولین دستشویی بعد زایمان رایجه😂😂😂پرستارمیگفت درو نبند.من یادمه گفتم مامان پوشک بده و زاااارت بیهوش شدم

خخخ

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
نه عکس یکی از اشناهامون که چشماش آبی نشونش داده گفته اینم بگیمه😂😂😂

خدای من ملت چشون شده😥😥😥😥روانیه دختره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه همون موقع عکس و نشر بدی جالب نیستا😊😊

آهان نشر دادن که من برام خودم نمیپسندم

کلا بعدا هم نمیزارم شبکه های اجتماعی چه برسه اون لحظه

من فکر کردم عکس گرفتن رو میگی بده

اشتباه متوجه شدم😁

اگه طبیعی باشی اصلااااا نمیشه دستشویی نری.خخخخ

واقعا؟

چقد اطلاعاتم کمه