2777
2789
عنوان

دانشگاه

99 بازدید | 13 پست

نمیتونم دیپلمم رو بگیرم ۴ تا درس افتاده دارم که باید پاس کنم

پارسال باید فارغ التحصیل میشدم ولی نشد، امروز امتحان تاریخ داشتم اونقدر سطح سوالات سخت بود که دهنم باز مونده بود... فقط من نبودم همه ی دانش آموزا همین و میگفتن! هر چی خونده بودم نیومده بود

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم نا امید شدم واسه پاس کردن بعدی ها💔

چون الان نهایی بخشی از کنکور شده و  امتحانا بشدت سخت برگزار میشه شما نباید فقط به کتاب اکتفا کنی

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نا امید نشو

من سوم دبیرستان افتادم تابستونم افتادم یه ترم بزرگسالان خوندم بعد ترم بعد هم پیش دانشگاهی همون مدرسه خوندم از دوستام عقب نیفتادم اتفاقا رشته خوب قبول شدم رتبمم خوب شد از همه بچه های کلاسمون که کلاس کنکور و مدرسه عادی بودن بهتر شدم اونا شوهر کردن بعدش درس نخوندن من ادامه دادم الان ارشدم 😂😂🥲🫶 خدا کمک می‌کنه 💖

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

منم تاریخو در حد ۱۳ نمره ی قبولی دادم زیاد سخت نبود ولی به قول تو از هرچی روش مانور دادیم نیومده بود هرچی سوال کم توجه اومده

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

نا امید نشو من سوم دبیرستان افتادم تابستونم افتادم یه ترم بزرگسالان خوندم بعد ترم بعد هم پیش دانشگا ...

عزیزم یکم آرومتر شدم با حرفت❤️🥲

۳ تا دیگه دارم باید عزمم و جزم کنم واسه اونا ولی فکر افتادن دوباره ی تاریخ اذیتم میکنه