2777
2789

اینو بدونید و وقتتون رو صرف این بازی وقت حروم کن نکنید گوشیتونو خراب می کنه

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه هر وقت داد بتون میخندیم🤣🤣🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

وای باورم نمیشه چقدر ساده لوحن ..دست کی پول اوده ؟؟بیاد بگه 

قبلیش که نات کوین بود به من پول داد

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

اکر قرار بود به این سادگی پول در بیارن که الان همه پولدار بودن یه بازی فقط بزنی روش... همش کلاهبرداری الکی.. مردم ساده لوحن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
قبلیش که نات کوین بود به من پول داد

مطمعن باش تا چند روز دیگه متوجه میشی همش الکیه پولی در کار نیس این تاپیک بمونه به یادگار

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
مطمعن باش تا چند روز دیگه متوجه میشی همش الکیه پولی در کار نیس این تاپیک بمونه به یادگار

پول تو حسابه😐

حالا این همسترو نمیدونم لیست بشه یا نشه ولی ناتکوین قیمت گذاری شد

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
برادرشوهرابجیم گرفت از نات کوین

ممکنه واسه یسریا که بخوان بازیشون رو پرطرفدار کنن پولم واریز کنن ولی رفته رفته هرچی طرفدار بیشتر بشه اونموقع که گند کارشون میاد بالا... مثل همون کورو ش ک مپانی که حتی سلبیریتی ها هم تبلیغشو کردن.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اینا همه واسه اینه که چون روبیکا و ایتا خوب اومدن بالا کاربرا برن سمت تلگرام انتخابات هم نزدیکه واس ...

😂😂😂😂بازیش جهانیه چه ربطی به روبیکا و آیتا داره؟بعدم این برنامه هارو با تلگرام مقایسه میکنی؟😂