2777
2789

وشغل عاااااااالی  همینطور باموقعیت اجتماعی  با لِوِلِ بالا ولی موقعیت ازدواج براش صفره کاملا امروزی ولی ازدواج سنتی دوسداره درضمن زن برادرش خیلی بوسیله شوهرش که برادراین آقاباشه روی مخه پسره  کارمیکنن که خواهرزاده  زن برادرش روبگیره ولی پسره قبول نمیکنه بعدچندروزپیش براش پیش کسی سرکتاب بازکردم گفتن براش دعاگرفتن ولی پسره به این چیزااعتقادی نداره چطور بایدباطل کرد براش .

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
حسود داره دشمن داره ازدواجشو بستن شغلشم میبندن  واسه منم دعا گرفتن روزگارم سیاه کردن

خدا ازشون نگذره.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از هر نماز ۴ قل و آیت الکرسی بخون براش.

دعای فرج، سلامتی امام زمان، زیارت عاشورا هدیه به شهید نوید صفری کن و حاجت بخواه. انشاءالله حاجت روا بشی.

دنبال دعا نویس هم نباش

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
بعد از هر نماز ۴ قل و آیت الکرسی بخون براش. دعای فرج، سلامتی امام زمان، زیارت عاشورا هدیه به شهید ن ...

ممنون عزیزم.