2777
2789
عنوان

اگه یه روزی خدا بپرسه...

163 بازدید | 18 پست

اگه یه روزی خدا ازم بپرسه چته...

بلند میشم میزنم رو شونش 

و میگم: به تو حاصلی ندارد غم روزگار گفتن...

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

عجبببب😐

همین که نفس میکشی باید خداروشکر کنی. اینهمه نعمت داده تازه براش شاخ و شونه میکشی؟

آدما چه گستاخ شدن.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
عجبببب😐 همین که نفس میکشی باید خداروشکر کنی. اینهمه نعمت داده تازه براش شاخ و شونه میکشی؟ آدما ...

چ میدونی چمه  که قضاوت میکنی

کاش مابقی عمر منو بده به تو که واقعا میخای زندگی کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ میدونی چمه  که قضاوت میکنی کاش مابقی عمر منو بده به تو که واقعا میخای زندگی کنی

نه عزیزم من عمر خودم برام کافیه. آنقدر هم مشکل داشتم و دارم که نمیتونی بگی بی درد هستم.

ولی رفتار شما در برابر خدا مصداق کفر هست. ما هر چقدر هم بلا سرمون بیاد باز هم جز درگاه خدا جایی رو نداریم آخه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
همین شما موقعی که تشکیل شدی اندازه یه دانه ارزنم نبودی حالا که قد کشیدی و بزرگ شدی مغرور نشو فرعون ب ...

منم از دیشب دارم التماسش میکنم جونمو بگیره 

نه عزیزم من عمر خودم برام کافیه. آنقدر هم مشکل داشتم و دارم که نمیتونی بگی بی درد هستم. ولی رفتار ش ...

آدم بعضی چیزا رو که میبینه و میفهمه کافرم میشه 

آدم بعضی چیزا رو که میبینه و میفهمه کافرم میشه 

نه گلی. درد و دل کن ولی کفر نگو. ما جز خدا هیشکی رو نداریم

نه گلی. درد و دل کن ولی کفر نگو. ما جز خدا هیشکی رو نداریم

چ درد و دلی پیش همین خدا درد و دل کردم شکرش کردم نماز خوندم همین خدا یه شبه شیش سال زندگیمو نابود کرد 

چ درد و دلی پیش همین خدا درد و دل کردم شکرش کردم نماز خوندم همین خدا یه شبه شیش سال زندگیمو نابود کر ...

میفهمم بخدا میفهمم. من خودم ۷ ساااااال دنبال کار بودم گیرم نمی اومد.

همه فقط تدریس مفتی توقع داشتن. 

یادمه به خدا گفتم تو میبینی چقدر محتاج پولم ولی فقط آدمای مفت خور می‌فرستی سمت من. گفتم من سال ها برای رضای تو به خیلیا درس دادم ولی الان شغلی که لایقش هستم رو از من دریغ می‌کنی.

ولی بعد ها شرمنده شدم بخاطر حرفام. 

مشکلت چیه آبجی ؟

میفهمم بخدا میفهمم. من خودم ۷ ساااااال دنبال کار بودم گیرم نمی اومد. همه فقط تدریس مفتی توقع داشتن. ...

سه ماهه عروسی کردم شوهرم شب اومد خونه رفتم برا خونه فروشگاه خرید رومو کردم سمتش دیدم زیر گوشش رژ لبه انگار سطل اب یخ خالی کردن روم دستام میلرزید

تو ماشینم متوجه شدم افتابگیر شاگرد زده بود پایین گفتم چرا گفت تو افتاب بوده ماشینو...

گفتم این چیه اول دروغ گفت که داماد داشتم  برای اون رژ زدم آرایشگره بعد رفتم مغازه همچین رژی اصلا نبود وقتی دید باور نمیکنم گفت راستشو میگم ولی حرفایی گفت که اصلا نمیشه باور کرد 

سه ماهه عروسی کردم شوهرم شب اومد خونه رفتم برا خونه فروشگاه خرید رومو کردم سمتش دیدم زیر گوشش رژ لبه ...

وای💔

انحراف ج.نسی داره یعنی؟

وای💔 انحراف ج.نسی داره یعنی؟

نمیدونم گفت یکی از دوستام پیشم رو انداخته منو ببر باغ ماشین خودم خرابه منم روم نشده بگم نه .

میگفتن نشستن پشت داشتن همو میبوسیدن اخر سر رفیقم اومده از ماشین پیاده بشه منم بوس کرده و رفته 

یعنی رژ لبه روی لب پسره بوده

میگه بهم تهمت میزنی من خیانت نکردم دعوای خیلی بدی کردیم اینه و شمعدونم شکوند در کمدم شکوند سیلی بهم زد که هنوز گوشم انگار گرفته

من فقط۲۱سالمه که اینا سرم اومده بعد میگی کفر نگو

نمیدونم گفت یکی از دوستام پیشم رو انداخته منو ببر باغ ماشین خودم خرابه منم روم نشده بگم نه . میگفتن ...

به خانوادت گفتی؟

به خانوادت گفتی؟

نه هنوز

شیش سال عقد بودم الان سه ماهه عروسی کردم

صبح که رفت سرکار پیام داد من دیگه برنمیگردم خونه خدافظ 

بعد پیام داد شب اومدم فردا میریم بیرون اومد آینم برد درست کنه ولی

از ظهر تا الان پیام نداده 

منم دو دلم نمیدونم برم یا اعتماد کنم ادم بدی نبود مث چشام بهش اعتماد داشتم نمیدونم چرا یهو همه چی خراب شد نمیدونم چیکار کنم .از صبح تا حالا مثل جنازه افتادم حتی یه لقمه هم نتونستم بخورم فقط گریه کردم 

نمیدونم چ غلطی بکنم نمی‌خوام سرسری تصمیم بگیرم که پشیمون بشم میخام فکر کنم ولی اگه بخاد باز شب همون و اش کاسه صبح باشه میرم دیگه پشت سرم نگا نمیکنم