2777
2789

داداش من خیلی بی محبته من یه سال تمام رفتم سرکار براش قسط بانک دادم، ولی فکر می‌کنید چجوری تشکر کرد؟ سه روزه بهش میگم پول دستت اومده برام یه فالوده بخر ولی اصلاااا، خیلی عوضیه برای خودش یه عالمه غذا سفارش داد ولی حتی نخواست برای من یه فالوده بخره😀یعنی واقعا چرا تو دلش هیچ مهربونی نیست الان من بودم کوفتم میشد میگفتم بچه دلش خواسته عب نداره براش میخرم😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداسرت تو‌برا خدا و دل خودت کردی توقعی از کسی نداشته باش🥰

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

فک کن یه سال بری سرکار هر چی در میاری قسط بانک بدی واسش، دارم از حرص میترکم چرا اینهمه خاک برسرم

اشکال نداره داداشته غریبه نیست که پسرا یکم این چیزارو متوجه نمیشن

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
فک کن یه سال بری سرکار هر چی در میاری قسط بانک بدی واسش، دارم از حرص میترکم چرا اینهمه خاک برسرم

اینجوری نگو ک تو هم میشی مث اون

تو وفا داری رو ثابت کردی ولی اون بی لیاقتی رو

آخرش در محتاج لولا میشه

بهش وفا نکن دیگه

ذات بد نیکو نگردد...