2777
2789
چرا این قدر حس نفرت دارید نسبت به پسر..یکی پسر دوست داره یکی دختر این همه نفرت غز پسرها رو نمیفهمم

نه عزیزم این نفرت نیست 

من خودمم پسر خیلی دوست دارم 

بحث اینکه یکی دختر دوست داره یکی پسر جداست

بعضیا فکر می‌کنن چون پسر ندارن عقبن یا تاپیک میزنن از اینکه بچشون دختر شده ناراحتن یا میخوان حتی بخاطر اینکه پسر نشده سقط کنن 

تاپیک استارتر در مورد این دسته کسانی هستش که مغز پوسیده دارن و بخاطر اینکه پسر نشده سر دختر بیچاره بلا میارن و حس عقب موندگی دارن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چرا این قدر حس نفرت دارید نسبت به پسر..یکی پسر دوست داره یکی دختر این همه نفرت غز پسرها رو نمیفهمم

اتفاقا بر عکس میگی حس نفرت از دختر دارشدن کار و به اینجا میکشونه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دوست دارن هر دو جنسیت رو داشته باشن من خودم پسر دارم دوست دارم اگه دومی خدا بهم داد دختر باشه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

منظور از تاپیک جنس پسر نیست

منظور خانواده هایی که تحت هر شرایطی پسر میخوان و وقتی میفهمن بچه دختره یا ناراحت میشن یا سقط میکنن

منظور برتری بین پسر و دختره

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

نه عزیزم موضوع تنفر از پسر نیست  بعضی از خانواده ها بشدت طرفدار فرزند پسر هستند و دختر رو مایه ...

همین امروز یکی تاپیک زده بود میترسم بچه دار بشم دختر بشه اصلا چرا وقتی یکی که تا این حد ترس از یه جنسیت داره باید فکر بچه دار شدن باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کجاش حس نفرت داشت؟!

اتفاقا ایشون میگن ب دخترا حس نفرت نداشته باشین و دخترا هم میتونن مث پسر وارث ب حساب بیان و همونقدر قدرتمند باشن.

حتی اگر حس نفرتی هم باشه ب خاطر رفتار اشتباهه یسری پدرومادراس ک تعدادشونم کم نیست متاسفانه،شاید شما شاهدش نبودید اما بضی خونواده ها ب خاطر تعصبات بیجایی ک دارن و ب خاطر تبعیض زیادی ک بین و دختر و پسر میزارن باعث همون نفرت میشن.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

از بس برای دختر بودنشون تحقیر شدن از پسر بدشون میاد

وگرنه چ فرقی داره دختر پسر ؟ یکی پسر داره دلش دختر هم میخواد 

یکی دختر داره میخواد پسر هم داشته باشه

💙💙💙
همین امروز یکی تاپیک زده بود میترسم بچه دار بشم دختر بشه اصلا چرا وقتی یکی که تا این حد ترس از یه جن ...

خوب شایددختر داره منم الان دو تا پسر دارم میترسم باردار بشم نکنه پسر بشه این به این معنی نیس که از پسر متنفرم

خوب شایددختر داره منم الان دو تا پسر دارم میترسم باردار بشم نکنه پسر بشه این به این معنی نیس که از پ ...

کلا بچه نداشت 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز