2821
2789
عنوان

شما باشین میرین ؟؟؟

105 بازدید | 21 پست

ما خونه نداریم از خودمون یعنی با مامان شوهرمون هستیم ی اتاق داریم...

بعد پدر شوهرم ی زمین داده ب ب دوتا داداش یعنی یکی شوهرم یکی برادر شوهرم

حالا برادر شوهرم خونه هاشو درست میکنه طبقه اول و دومو برای خودش درست میکنه طبقه سومو میگه ما درست کنیم برای خودمون😐 بعدم ی سند دارع ک‌ب اسم برادر شوعرمه ی موقعی یا زمانی ما طبقه سوم ببندیم بفروشع خیلی کم ب ما میرسه

بنظرم اصلا درست نیست اینجوری بنظرتون خوبه ؟ چون سرمایه دیگه ای ام‌نداریم برای خودمون خونه بگیریم😣 خیلی ناراحت شدم اینو شنیدم این همه دعا میکنم برای خونه دار شدنمون خدا بسلامتی بهمون بده هرجا ک بخیرمونه

نه اون زمین شریکیه هردوهم اندازه سهم میبرید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی اگع طبقه دومم برای خودش درست کنه بازم سهممون ی اندازع است؟

نه اون دوطبقه درست کرده سمایه طبقه که به ضررتونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چی؟

شماگفتی برادرهمسردوطبقهبراخودش  میسازه وگفته طبقه سوم شمابسازیدگفتم به ضررتونه

شماگفتی برادرهمسردوطبقهبراخودش  میسازه وگفته طبقه سوم شمابسازیدگفتم به ضررتونه

یعنی اگه ما طبقع دوم برای خودمون بر داریم طبقع سوم باز برادرشوعرم بر داره بازم ب ضررمونه

نفهمیدم پدرشوهرت به هر پسرش یه زمین جدا داده ، یا اینکه یه زمین به هردوشون داده؟

بعد طبقع اول و دومو برادر شوهرم درست میکنه برای خودش طبقه سومو ب ما میگه شما درست کنید

یعنی اگه ما طبقع دوم برای خودمون بر داریم طبقع سوم باز برادرشوعرم بر داره بازم ب ضررمونه

اره ۴طبقه بزنید نفری دوطبقه یاهم نفری یه طبقه وطبقه سوم دوواحدبزنیدهرکدوم یک واحدبردارید

اره ۴طبقه بزنید نفری دوطبقه یاهم نفری یه طبقه وطبقه سوم دوواحدبزنیدهرکدوم یک واحدبردارید

دیگع برادرشوعرم الان شروع کرده و همون اندازع درست میشع فک نکنم 4طبقع درست بشه 

یکی داده ب هر دو شون

خب اینطوری که هر دو به یه میزان سهم دارن از اون زمین

از اول باید با هم شروع میکردن به ساخت و ساز که به مشکل نخورن

شما طبقه سوم رو بسازین

ولی برا سند اقدام کنین که واسه هر واحد جدا سند بگیرین، هزینش شاید زیاد بشه ولی می ارزه، تو این دنیا ادم به چشماشم نمیتونه اعتماد کنه 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز