2777
2789
عنوان

ناموسا ازدواج نکنید

1543 بازدید | 97 پست

روی صحبتم با  دخترحانومای مجرد هست که خونه ی پدرشون شرایط و زندگی خوب و آرومی دارن و منت و حرفی سرشون نیست و خرجشونو پدرشون میده یا خودشون شاغلن و مخارج خودشونو میتونن بدن واقعا ازدواج نکنید

دنبال دردسر میگردین؟ بخدا که شوهر خوب هم بده

یا ییافه میکیره برات که دو حالت داره یا باید بری منت کشی یا هیچی نگی و هی حرص بخوری هی بشور بساب بپز بعدشم که بچه و دردسراش و ونگ ونگ و لجبازی و اووووووه خیلی خیلی چالش داره

تو خونه ی باباتون نشستین هر موقع دلتون خواست ظرف میشورید هرموقع نخواستید نمیشورید گاهی لطف کنید یه غذایی بپزید یه خونه ای جارو کنید اسیر و عبیر شوهر و بچه نیستید که یه دوزهمی با دوستاتون به دلتون بمونه بخدا دیوونه اید اگه خونه ی بابا شرایطتون اوکیه ازدواج کنید 

از طرف یه دیوونه ی پشیمون✋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیاز عاطفی میدونی چیه؟ نیاز به همدم؟ 

پدر مادر همیشه واسه آدم نمیمونه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

دختر تا یه سنی جوونه سرگرم میکنه خودشو خانوادش کنارشن سنش که بره بالا واقعا نیاز به همدم پیدا میکنه.حرفت درست نبس

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

صددرصد همینطوره

تو شوهر کردن هیچی نیس

هیچ مردی شمارو به آرزوهاتون نمیرسونه

و تموم نیاز های شمارو تامین نمیکنه

پس خودتون بدون منت و دردسر به خواسته هاتون برسین

سبک زندگی دلخواه خودتونو بسازین و ازش لذت ببرین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بنظرم هرچقدر هم که آدم در آرامش باشه باز هم دلش یک همدم میخواد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نیاز عاطفی میدونی چیه؟ نیاز به همدم؟  پدر مادر همیشه واسه آدم نمیمونه

همه اونایی که ازدواج کردن نیاز عاطفیشون تامینه؟؟

همسرشون بهترین همدمه واسشون؟؟

تعداد متاهلایی که کمبود محبت دارن و تنهان از مجردا بیشتره

اینا اصلا دلیلی برای ازدواج نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)