2777
2789

سلام امسال طاها میره پیش دبستانی یجا خوب سمت کیانپارس باشه ترجیحا 

خودم بهارستان هستم ولی نمیخوام اینجا ثبت نام کنم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

سلام مامان طاها جون.

اگه براتون مقدوره ابراهیمی ثبت نامش کنید که دبستانش رو هم همونجا بگذرونه.من خیلی تعریفش رو شنیدم.تعریف نخبگان رو هم شنیدم.ولی آدرس دقیق هیچکدوم رو نمیدونم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان طاها جون. اگه براتون مقدوره ابراهیمی ثبت نامش کنید که دبستانش رو هم همونجا بگذرونه.من خی ...

مدرسه اش خوب هست طاهاخیلی بازیگوش میتونن جذبش کنن پارسال یه مهد پیش خودمون بود اصلا نتونستن جذبش کنن هفت روز بیشتر نرفت

مدرسه اش خوب هست طاهاخیلی بازیگوش میتونن جذبش کنن پارسال یه مهد پیش خودمون بود اصلا نتونستن جذبش کنن ...

این دو تا پیش دبستانی که گفتم خیلی سختگیرن.نمیدونم مناسب پسرتون هست یا نه.میخواید برید ببینید محیطشون رو و با کادر آموزشی اونجا صحبت کنید بعد تصمیم بگیرید.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

شهریه شون هم باید زیاد باشه.

این دو تا پیش دبستانی که گفتم خیلی سختگیرن.نمیدونم مناسب پسرتون هست یا نه.میخواید برید ببینید محیطشو ...

جدا سختگیر هستن 

میرم میبینم ولی فکر کنم مهد بره پیش اونجا بگذرونه براش بهتر باشه تا بتونه عادت کنه بعد برا دبستان اونجا ها ببرم 

جدا سختگیر هستن  میرم میبینم ولی فکر کنم مهد بره پیش اونجا بگذرونه براش بهتر باشه تا بتونه عاد ...

باید برید ببینید و بعد تصمیم بگیرید.من شنیدم خیلی سختگیرن.طوری که یکی از آشناهامون گفت چون به بچه مون فشار میارن اینجاها ثبت نامش نمیکنیم.بستگی داره انتظارتون چی باشه.

شهریه مهم نیست خوب باشه اهمیت بدن به بچه 

به نظر من اول برید نخبگان.اگه از کادر آموزشی و محیط شون خوشتون اومد همونجا ثبت نامش کنید اگه نه برید ابراهیمی.

به نظر من اول برید نخبگان.اگه از کادر آموزشی و محیط شون خوشتون اومد همونجا ثبت نامش کنید اگه نه برید ...

الان به شوهرم گفتم گفت سختگیری بکنن بهتر تا بچه نسبت به درس و آینده بیخیال باشه

حتما میبرم اونجا ها ببینه

الان به شوهرم گفتم گفت سختگیری بکنن بهتر تا بچه نسبت به درس و آینده بیخیال باشه حتما میبرم اونجا ها ...

امیدوارم گل پسرت موفق و پیروز باشه در همه مراحل زندگیش.😘