2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق نگرفتی ؟ اگ برگشت بهش فرصت بده حق طلاق و حضانت رو بگیر 

گولش بزن جمع کن بعد پرتش کن بیرون 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

[QUOTE=341823209]طلاق نگرفتی ؟ اگ برگشت بهش فرصت بده حق طلاق و حضانت رو بگیر  گولش بزن جمع کن بعد پرتش کن بیرون ...[/QUOTEچه فرصتی اون من و تو اوج نامردی رها کرد

خسته ترینم
خیلی سخت خیلی من اون هرزه رو دیدم و شوهرم به من گفت اون سگش به تو شرف داره

عزیزم بیشتر از ۵ ساله داری ناله میکنی سر خیانت. چه فایده ای داره؟ برو پیش روانشناس نشخوار فکریت درست بشه بتونی زندگی کنی. میلیون ها زن خیانت دیدن و الان دارن زندگیشونو میکنن

عزیزم بیشتر از ۵ ساله داری ناله میکنی سر خیانت. چه فایده ای داره؟ برو پیش روانشناس نشخوار فکریت درست ...

اره چون همیشه اذیتم کرده هیچ وقت برام خوب نبوده هیچ وقت

خسته ترینم
اره چون همیشه اذیتم کرده هیچ وقت برام خوب نبوده هیچ وقت

اولین تاپیکت اینه که احساس میکنی شوهرت داره خیانت میکنه بعدش باردار شدی ازش. خب نگم مقصر خودتی عزیزم؟ یکم خودتونم مسئولیت پذیر باشین دیگه. تو نقشقربانی فرو رفتن اعتیاد آوره. شوهرت خوب نبوده درسته ولی شما خودت اصلا سالم نیستی

اولین تاپیکت اینه که احساس میکنی شوهرت داره خیانت میکنه بعدش باردار شدی ازش. خب نگم مقصر خودتی عزیزم ...

اره خیلی احمقم بهش اعتماد کردم و این شد وضعیتم ولی خیلی حالم بد خییلی نمیدونم چرا در حقم این کارو کرد وخیلی خستم از دنیا و روزگار و بخت و اقبال سیاه

خسته ترینم
طلاق نگرفتی ؟ اگ برگشت بهش فرصت بده حق طلاق و حضانت رو بگیر  گولش بزن جمع کن بعد پرتش کن بیرون ...

خودش مشکل داره.شوهرش داشت خیانت میکرد بچه دار شد ازش که هی بگه بچه دارم نمیتونم جدا بشم. ۵ ساله داره داره تاپیک خیانت میزنه. لذت میبره از اتفاقی که براش افتاده ما چی بگیم اخه