یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طلاق نگرفتی ؟ اگ برگشت بهش فرصت بده حق طلاق و حضانت رو بگیر
گولش بزن جمع کن بعد پرتش کن بیرون
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
[QUOTE=341823209]طلاق نگرفتی ؟ اگ برگشت بهش فرصت بده حق طلاق و حضانت رو بگیر گولش بزن جمع کن بعد پرتش کن بیرون ...[/QUOTEچه فرصتی اون من و تو اوج نامردی رها کرد
خیلی سخت خیلی من اون هرزه رو دیدم و شوهرم به من گفت اون سگش به تو شرف داره
عزیزم بیشتر از ۵ ساله داری ناله میکنی سر خیانت. چه فایده ای داره؟ برو پیش روانشناس نشخوار فکریت درست بشه بتونی زندگی کنی. میلیون ها زن خیانت دیدن و الان دارن زندگیشونو میکنن
طلاق نگرفتی ؟ اگ برگشت بهش فرصت بده حق طلاق و حضانت رو بگیر گولش بزن جمع کن بعد پرتش کن بیرون ...
خودش مشکل داره.شوهرش داشت خیانت میکرد بچه دار شد ازش که هی بگه بچه دارم نمیتونم جدا بشم. ۵ ساله داره داره تاپیک خیانت میزنه. لذت میبره از اتفاقی که براش افتاده ما چی بگیم اخه