2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید:(؟

92 بازدید | 9 پست

خواهرم امروز داره با دوستاش میره پارک الانم رفته کلاس زبان بعد به من پیام داده میشه لباسامو بندازی لباسشویی منم گفتم چشم سلطان گفت افرین:/

درحالی که ما همسن و سالیم و میدونه من تنهام و هیچ دوست و رفیقی به جز خودش ندارم ولی حتی یبارم نگفت توام بیا (با ماشین مشترکمون که بابام داده میره دنبال دوستاش)

چنبارم تاحالا بدون من رفته یبارم دعوامون شد برگشت گفت بدبخت تنها چقد تنهایی بدبخت یدونه دوستم نداری 

واقعا دوس دارم گریه کنم ولی دیگه چشام باز نمیشه دیشب مامانم پیشمون بود انقد باهام دعوا کرد سرم داد کشید یدونه یخچال تمیز کرد انقد منت گذاشت… گریه میکردم به هیچجاش نبود 

ازشون متنفرم 

بگید وقتی خواهرم اومد خونه طلبکارانه گفت ننداختی لباسمو لباسشویی چی بگم چه برخوردی داشته باشم؟

انگار من کلفت خونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما احتمالا درونگرایی و حساس یعنی سنسورات فعال‌تر از امثال خواهرته 

دقیقا خیلی درونگرام 

ولی خیلی دوست دارم با خودش و دوستاش برم بیرون ولی به حرفش که گفت بدبخت تنها انقد بدبختی هیچ دوستی نداری فکر میکنم دلم نمیخواد باهاش برم جایی 

دقیقا خیلی درونگرام  ولی خیلی دوست دارم با خودش و دوستاش برم بیرون ولی به حرفش که گفت بدبخت تن ...

ب این فکر کن شاید بری توجمعشون بهت خوش نگذره 

شخصیت تو و خواهرت متفاوته سر این نمیشه جنگید ولی اینجوریم نباشه ک از آرامشت سواستفاده بشه اومد خونه باارامش بگو آبجی لباس تو لباسشویی گذاشتن ک کاری نداره نتونی انجام بدی هرکس کارای خودشو انجام بده 

ای جانم

ابجی منم دوست داره ولی من خودم مایل ب رفت امد با اونا نیستم 

ولی همیشه خواهرم با من و دوستام مسافرت هم حتی میبرم خودش دوس داره بیاد

ب نظرم با خواهرت صحبت کن بگو توام باهاشون بری

من و ابجیم باهم خیلی صمیمی هستیم

خب خیلی از کارای هم رو انجام میدیم همین لباس انداختن چیز خاصی نیست