2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاید

63 بازدید | 6 پست

پدری که خیانت میکنه آیا قابل احترامه؟

مخصوصا اینکه بخاطر اون زنیکه با ما بد شده باشه 

کل زندگیمون فقط برامون کمبود گذاشته و عصاب داغون 

همیشه پی ج نده بازی خودش بوده باشع 

آیا بازم باید به این پدر احترام بزارم؟ اگه نزارم بدبخت میشم؟

هر پدر مادری احترامشون واجبه 

اگه صدات کردن باید جواب بدی 

اگه چیزی خواستن و خلاف دستور خدا نبود هم باید انجام بدی 

هم تو صحبت هم تو خلوت خودت باید احترامو رعایت کنی 

حالا اگه خیلی بد باشن نفرینت کنن نمیگیره 

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

من باشم بی احترامی نمیکنم

ولی دیگه کاری با اون پدر ندارم..

راهم رو از راهش جدا میکنم که نخوام ببینمش که نخوام حرفی بزنم که نخواد بی احترامی پیش بیاد

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام محض احتیاط اینه باهاش کاری نداشته باشی و هر چی گفت سکوت کنی..

چون خوبیش اینه اون دنیا ک بری تویی ک از بابات طلبکاری و میتونی ب خدا شکایت کنی ک در حقت کم گذاشته..

خلاصه این دنیا و ما آدما الکی بوجود نیومدیم ک یه روزی باید جواب تمام کارامونو بدیم چ خوب چ بد..

پس بهتره احترام نگه داری.

ولی باید بگیرم بزنمش تا دلم خنک شه

میدونی اکثرا پدر مادر ها اونطور ک باید بچه هارو تربیت و حمایت نکردن تا ب یه جایی برسن.. نه اصلا ب جایی هم نرسند مهم نیست بلکه باعث بدبختی شون نشن..

من خودم پدرومادرم باعث شدن تو زندگی بد بیارم.. و همچنین برادرم هم همینطور.. با سهل انگاری هاشون با بی خیال بودن هاشون .. باعث بدبخت شدن و خراب شدن آینده بجه هاشون شدن.. خداروشکر من ب بابام بی احترامی نکردم، اما ب مادرم چرا..  ک الان با تمام وجودم پشیمونم.. امیدوارم خدا منو ببخشه..

مادرم میگه من از تو چیزی ب دل ندارم.. اما وجدان خودم منو عذاب میده..

امیدوارم حرفام باعث بشه حواست ب خودت باشه ک یه روزی یادت افتاد با وجدان راحت یه نفس عمیق بکشی و ب خودت بگی خداروشکر پدرومادرم هر چی بودن اما من احترام شونو نگه داشتم.