سلام خانما میشه یه دکتر زنان برای نازایی بهم معرفی کنید قزوین و تهران و قم باشه بهتره
بزرگترین هدیه خدا به من یعنی مادرم بهشتی شد و منو توی این دنیای ترسناک تنها گذاشت و یه دنیا دلتنگی از آغوش گرفتنش و بوییدنش سهم امروز منه . ممنون میشم برای شادی روحش یه فاتحه مهمونش کنید اجرتون با امام حسین
دکتر تمیزی کلینک مام امکان نداره بری پیشش و بعد از دو ماه باردار نشی
واقعا میگی؟ کجاس مطبش ؟
بزرگترین هدیه خدا به من یعنی مادرم بهشتی شد و منو توی این دنیای ترسناک تنها گذاشت و یه دنیا دلتنگی از آغوش گرفتنش و بوییدنش سهم امروز منه . ممنون میشم برای شادی روحش یه فاتحه مهمونش کنید اجرتون با امام حسین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم دیگه تهران کلینیک مام سرچ کنی توی نشان آدرسش میاد
بله سرج زدم دیدم ممنون عزیزم