2777
2789
عنوان

دمنوش نیوشا خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

668 بازدید | 8 پست

کسی دمنوش نیوشا مصرف کرده واسه لاغری؟

نتیجه گرفته ایا؟صورت راهم لاغر میکنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.دوستم میخواد بخره

خدایا دوست دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف پول

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

وقتی شرکتای بازاریابی شبکه ای میزنن نصف مبلغشاون همون بازاریابای خودشونن

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

من دختر خاله هام استفاده میکنن خیلیییی لاغرشدن

من البته استفاده نکردم ولی خودشون میگن مشاوره میدن بر اساس توضیحات خودت پکیج رو آماده میکنن بهت میدن

من که بعد چند وقت دیدمشون خیلییییی لاغر شده بودن

♥گر مخیر بکنندم به قیامت که چه خواهی؟                 دوست ما را و همه نعمت فردوس شما را!♥

سلام دوستان همه نتیجه گرفتن یا نگرفتن به خاطر مشاوره ، مشاور خوب داشته باشی جواب میده مثل نسخه دکتر خوب من به توصیه یکی از دوستان که اینجا سایت خانم همتی پور رو گذاشته بودن رفتم تحقیق کردم دیدم مدرک تحصیلیشون تغذیه است و مربی و مشاور برتر نیوشاست ، سایتشون هم معتبر بود و ازشون دمنوش نیوشا رو خرید کردم اشتها رو خیلییییییی کم میکنه. خوشبختانه خیلی عالی جواب داد من با پک 80 روزه خانم همتی پور تونستم ۸کیلو کم‌کنم خیلی خوشحال و راضیم هر روز دعاش میکنم برای لاغری و چاقی هم داره خیلی پک های درمانی دارن حتی واسه چاقی صورت هم دارن 

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com