2777
2789

سلام من امسال مطب انجام دادم شد ۷۰۰ هزارتومان 

ولی همون رو بهداشت رایگان میزد دیگه نمیتونم چه فرقی دارن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من امسال مطب انجام دادم شد ۷۰۰ هزارتومان  ولی همون رو بهداشت رایگان میزد دیگه نمیتونم چه ...

همون دیگه منم هفته پیش رفتم مطب گفت باید فلوراید کنی هزینه ش ۸۰۰

بهم گفت زنگت میزنم

الان بهداشت زنگ زدم گفت اگه خیلی پوسیدگی زیاد باشه باید ببری مطب چون ممکنه همکاری نکنن

گفتم‌بهم گفته فلوراید تراپی 

گفت اونو تو خونه هم انجام  میتونی بدی

یکی دیگه م بهم گفت ببر بهداشت 

نمیدونم چه فرقی می‌کنه

همون دیگه منم هفته پیش رفتم مطب گفت باید فلوراید کنی هزینه ش ۸۰۰ بهم گفت زنگت میزنم الان بهداشت زن ...

منم بچم خیلی پوسیدگی داشت ولی چون بیمه بودم رفتم و کلا ازم ۸۰ گرفت وگرنه که زورم میومد۷۹۰ بدم برای فلوراید 

چون کار خاصی هم نکرد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
منم بچم خیلی پوسیدگی داشت ولی چون بیمه بودم رفتم و کلا ازم ۸۰ گرفت وگرنه که زورم میومد۷۹۰ بدم برای ف ...

چجوریه 

ژل میرنن دیگه

بنظرت برم بهداشت یا برم دوباره مطب

آخه بهداشت دندون پزشکیش بهم گفت اینو خودت هم ژلشو بدیم خونه انجام میدی

فلوراید تراپی کودکان توی مطب قطعا بهداشتی تر و تخصصی تر انجام میشه و اینکه خیلی مهمه دکتر بتونه به راحتی با بچه ها ارتباط برقرار کنه که بچه ها نترسن از دندونپزشکی 

من ی دندونپزشک خوب برای کودکان تو تهران میشناسم دکتر مارال قربان زاده اقدم واقعا کارش خیلی خوبه حتما یبار کودکتونو ببرین پیشش