2777
2789

سلام دوستان من هفته شیش بارداریم،چند روز پیش چهارتا لک قهوه ای دیدم و رفتم سونو که گفت یک هماتوم4*10 mm داشتم دکترم بهم شیاف پروژسترون داده شبی یکی و دو هفته دیگه باید دوباره برم سونو، حالا خیلی میترسم کسی بوده مثل من باشه، اما بارداریش موفق بوده؟

خدا جونم مرسی بابت این حس نابی که بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی دوست عزیز،خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش گلم....استراحت نسبی و استفاده از شیاف کافیه....اگرم خونی ازت دفع شد نترس.‌.‌همون هماتومه که دفع شده

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

سلام دوستان،منم هماتوم دارم،6 هفته و 5 روز هستم،یه دختر یه سال و نیمه دارم،سه ذوزه که استراحت مطلق شدم و شیاف پروژسترون استفاده می کنم،شبی یه دونه...امروز حواسم نبود دخترمو بغل مردم،بعدش نافم درد گرفت...همش می ترسم که نکنه جفت جدا شده، نکنه یقط بشه...من 6 ماه پیش یه سقط هم داشتم...

سلام دوستان،منم هماتوم دارم،6 هفته و 5 روز هستم،یه دختر یه سال و نیمه دارم،سه ذوزه که استراحت مطلق ش ...

جسارتا چند سالتونه با يه بچه يك ونيم ساله يه سقط هم داشتين دوباره باردار شدين براي بدنتون ضرر نداره