2777
2789

تو خطر پس زدنه ،۳ هفته است زجر و درد دنیا رو کشیدم حالا عفونت کرده تورو خدا برام حمد بخونید لایک کنید منم دعاتون میکنم  ،شب و روز ندارم😭😭😭

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب حق امام رضا امیدوارم هر چ زودتر سلامتیتو ب دس بیاری هیچی مثل بیماری ادمو از پا نمیندازه

مممنونم عزیزم باورت میشه با دعاتون در حقم اشکام همینجوری داره میریزه ،

یا امام رضا تو که همه جا دستمو گرفتی حال‌ام از خودت شفاعت میخام😭😭😭

مممنونم عزیزم باورت میشه با دعاتون در حقم اشکام همینجوری داره میریزه ، یا امام رضا تو که همه جا دست ...

من خودم امروز باید برم جواب ازمایش مهم خواهر جوونمو بگیرم.از استرس از صب زود بیدارم میفهمم درد کشیدن ینی چی.دارم براتون ایه الکرسی میخونم بلکه خدا رحمش بیاد ب حالمون

من خودم امروز باید برم جواب ازمایش مهم خواهر جوونمو بگیرم.از استرس از صب زود بیدارم میفهمم درد ...

خدا خیرت بده عزیزم،منم برات میخونم خدا درد و ناراحتی رو از وجود خودت و عزیزانت دور کنه

دلخوشم من به محالات رضا 

ان شاالله با سلامتی کامل همه رو خوشحال کنی عزیزم 

الهم صل علی محمد و آل محمد 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
دلخوشم من به محالات رضا ان شاالله با سلامتی کامل همه رو خوشحال کنی عزیزم الهم صل علی محمد و آل محمد

مممنونم ازت عزیزم منم برات خوندم انشالله همیشه سلامت باشی کنار عزیزانت