2777
2789
عنوان

بیخوابیییی

144 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۲ هفتست بدون هیچ دیلی شب نا صبح خوابم نمیره حتی روزشم خوابم نمیبره،دکتر رفتم نوار مغزیم برداشتم ازمایش اینا خدارو شکر سالم،ولی همچنان نمیخوابم قرص اعصاب دادن زولپیدم و الپروزولام گفت یکی درمیون بخور،حالا همه میترسونن منو که عادت میکنی فلان😔😔کسی راه حلی داره

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت

عزیزم شما چکار کردی برای بیخوابیت  چطوری خوب شدی توروخدا بیا بگو

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما چکار کردی برای بیخوابیت چطوری خوب شدی توروخدا بیا بگو

گلم من رفتم روانشناس،ترازودون ۵۰ تجویز کرد اونو‌میخورم گف یه ماه بعد باز بیا

ممنون که جواب دادی با این دارو میخوابی؟ من هیچ دارویی بهم جواب نمیده نمیدونم چکار کنم

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..

من اصلا شبا نمیخوابم و روز هم اصرا احساس خستگی ندارم نمیدونم چرا اینجوری شدم الان یک ماه اصلا نخوابیدم دارم دیوونه میشم دکتر هم رفتم داروی خواب داد با دارو هم فقط 2 ساعت میخوابم

عزیزم قرص زولپیدوم و خوردی؟ 

عزیزم قرص زولپیدوم و خوردی؟

اره گلم یمدت خوردمش،ولی ترازودون بهتره کلونوزپامم بهتر از اونه زولپیدم تپش قلب میاره و اعصاب ادمو ضعیف میکنه و بعضی وقتها کارایی ک میکردم رو یادم نمیومد،ولی قرصهای تازم اصلا اونطوری نیستن

ممنون که جواب دادی با این دارو میخوابی؟ من هیچ دارویی بهم جواب نمیده نمیدونم چکار کنم

گلم اگه با هیچ داروویی‌ نمیخوابی،زولپیدم امتحان کن اون تو عرض ۷ دقیقه‌ میبرتت به خواب،از نصف قرص شروع کن ۳ روز بعدا ۳ روزم ۳/۴ بخور بعدش یدونه کامل

منم یدمت اونو مصرف کردم

گلم اگه با هیچ داروویی‌ نمیخوابی،زولپیدم امتحان کن اون تو عرض ۷ دقیقه‌ میبرتت به خواب،از نصف قرص شرو ...

متاسفانه با زولپیدوم فقط 3 ساعت میخوابم الان دارم مصرف میکنم  نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلی درمونده ام

متاسفانه با زولپیدوم فقط 3 ساعت میخوابم الان دارم مصرف میکنم نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلی درمونده ام

ترانکوبین و امتحان کردی؟

کلونوزپام یا ترازدون چی؟

متاسفانه با زولپیدوم فقط 3 ساعت میخوابم الان دارم مصرف میکنم نمیدونم دیگه چیکار کنم خیلی درمونده ام

البته بگم گلم من بعضی موقعها شده با یدونه زولپیدم نخوابیدم دوتا میخوردم

ترانکوبین و امتحان کردی؟کلونوزپام یا ترازدون چی؟

تراکوپینو ی مدت میخوردم خوب بود بعد مقاوم شد ترازودون و تا حالا نخوردم اخه جالبه من با این همه بی خوابی اصلا احساس خستگی و خوابالودگی ندارم طول روز   این سری به دکترمیگم ترازودونو واسم بنویسه امتحانش کنم

البته بگم گلم من بعضی موقعها شده با یدونه زولپیدم نخوابیدم دوتا میخوردم

زولپیدوم 5 رو اوایل میخوردم خیلی خوب بود الان دیگه در حد 2 ساعت خیلی دارم عذاب میکشم

زولپیدوم 5 رو اوایل میخوردم خیلی خوب بود الان دیگه در حد 2 ساعت خیلی دارم عذاب میکشم

من ۱۰ میخوردم،اه اصلا این بیخووابیی بد دردیههه خیلی بدهههههه