2777
2789
عنوان

دستور یه لوبیا پلوی دلبر بدید

67 بازدید | 9 پست

یبار درست کردم کلی ادویه هم ریختم اما انگار همدیگرو خنثی کرده بودن هیچ طعمی نداشت😂

یه دستور دلبر لوبیا پلو بگید درست کنم

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوشت چرخ کرده سیب زمینی ریز نگینی و لوبیا برا ش آماده میکنم ادویه هم پودر دارچین ی ذره نمک زردچوبه رب زیاد 

لا ب لا برنج میریزم آخر هم زعفرون دم کرده میریزم روش 

عالی میشهههههه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من گوشت چرخ کرده سیب زمینی ریز نگینی و لوبیا برا ش آماده میکنم ادویه هم پودر دارچین ی ذره نمک زردچوب ...

گوشت سینه مرغ هم میریزم بعضی اوقات ب جای چرخکرده 

ولی بنظرم سینه مرغ خشمزه تر هستش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چرخ کرده

رب نباید زیاد بزنی. رب زیاد بزنی مزه ی استامبولی میگیره.  رنگش باید با زعفرون باز بشه. دارچین و زعفرون و فلفل سیاه. ادویه چیز دیگه ای نمیخواد.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه عالمه پیاز نگینی شده اول باروغن تفت میدی روغنشم ک نباشه بعد گوشتو وقتی پیاز سبک شد اضافه میکنی ادویه ام زردچوبه فلفل نمک ویکم رب میزنی برنجوکه آبکش کردی لایه به لایه برنج سس گوشت وزعفرون میزنی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺