یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من گوشت چرخ کرده سیب زمینی ریز نگینی و لوبیا برا ش آماده میکنم ادویه هم پودر دارچین ی ذره نمک زردچوبه رب زیاد
لا ب لا برنج میریزم آخر هم زعفرون دم کرده میریزم روش
عالی میشهههههه
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
من گوشت چرخ کرده سیب زمینی ریز نگینی و لوبیا برا ش آماده میکنم ادویه هم پودر دارچین ی ذره نمک زردچوب ...
گوشت سینه مرغ هم میریزم بعضی اوقات ب جای چرخکرده
ولی بنظرم سینه مرغ خشمزه تر هستش
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
یه عالمه پیاز نگینی شده اول باروغن تفت میدی روغنشم ک نباشه بعد گوشتو وقتی پیاز سبک شد اضافه میکنی ادویه ام زردچوبه فلفل نمک ویکم رب میزنی برنجوکه آبکش کردی لایه به لایه برنج سس گوشت وزعفرون میزنی
من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺