من خون یکی به دستم مالیده شده بود با آب شستم . یعنی خونشو با آب با دست دیگم باز شستم.توروخدا بگین اگه طرف ایدز داشته باشه منم یعنی گرفتم؟حالم خیلی بده.
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
اگه دستت زخم بوده باشه و از خون اون فرد وارد جریان خون تو شده باشه ممکنه.تازه اگه طرف ایدز داشته باشه.ان شاالله که سالمی گلم برو یه آزمایش بده خیالت رو راحت کن
نه نگرفتی ، ولی فکر نکنم آروم بشی . اصلا مگه اون ایدز داشته ؟ شما مگه خودت زخمی داشتی رو دستت ؟ اگه خون یک نفر که ایدز داشته باشه رو پوستت تماس بگیره ایدز نمیگیری . باید پوست خودتم زخمی باشه