2777
2789
عنوان

ده ساله که بچه مو از دست دادم ولی هنوز آروم نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 16 پست
پسرم سالم بود ولی زود بدنیا اومد بخاطر شرایط من سز اورژانسی شدم و توان موندن نداشت حسرتش تو دلمه جو ...

دیگع خواهر تقدیرمون این بودع 

ما سر تسلیم فرود میاریم و راضیم ب رضای خدا 

خودش میدونه 

بچه های منم ۲۸ هفته سزارین اورژانسی شدم یه جورایی با کله شقی خودم ....خودم کشتمشون 

کار سنگین کردم و پسرم اومد تو کانال زایمان 

من همون زوز هم تو بیمارستان گفام خدایا شکرت 😪

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

دیگع خواهر تقدیرمون این بودع  ما سر تسلیم فرود میاریم و راضیم ب رضای خدا  خودش میدونه&nb ...

منم ۲۷ سز اورژانسی شدم 

من بشدت مریض بودم داشتم میمردم کشون کشون بردنم اتاق عمل التماس کردم گفتم بزارید بمیرم ولی بچه سالمه بزور درش نیارید گفتن از نظر قانون و شرع اولویت جون مادره نه جنین 

تا لحظه بیهوشی التماس میکردم خودشون گریه شون گرفت ولی بیهوشم کردن 😔

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.