2777
2789

سلام نیم ساعت پیش‌دیدم از حیاطمون صدا میاد ۴تاجوجه داشتم زیادم‌کوچیک نبودن تقریبا ۱ هفته ای میشه دارمشون دیدم صدا میاد سریع دویدم بیرون دیدم دوتاشو کشته یکیشو‌داشت میبرد سمور لعنتی یکیشم‌از ترس کپ‌کرده انقدگریه کردم دارم کور‌میشم چیکارکنم بااون‌جوجع زخمیه😭😭😭نمیدونم‌قراره بمیره زنده باشه نمیدونم‌چیکاربراش بکنم ‌قلبم‌میخواد بترکه ینی اون لحظه ک‌اینا هی دون اینامیخوردن و ...و....یادم میوفته حالم بد میشه دست خودم نی سریع وابسته میشم ب ی چیزی حالم خیلی بده مسخره اینانکنین چیکارکنم اروم شم‌تصور اون لحظه ک اون حیوون وحشی داشته‌اینارومیکشته و اونی ک زندس دیده داره اتیشم میزنه اون یکیم‌داره جون میده😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شب باید میزاشتی تو کارتونی چیزی کهذسمور نتونه ببره

همین داره اتیشم میزنه ک فقط ی‌پارچه بود اصلا کارتون ب ذهنم نرسیده بود هی ب شوهرم گفتم ی لونه براشون بساز گوش‌نکرد دارم‌اتیش میگیرم همش خودمو سرزنش میکنم بمیرم براشون😭😭😭😭😭بمیرمممم

مگه کجا زندگی میکنی که سمور میاد؟؟

اردبیلم میدونسم سمور هست اکثرا از لونه هایی ک‌سوراخ اندازه ی سکه هم‌داره میبره یامیکشه منتها اصلا یادم‌نبود نمیبخشم خودمو😭😭😭😭😭😭دعاکنین این جوجه زخمیه ی طور بشه زودتر 

اگه زخمش زیاده میمیره و. اصلا نگران نباش عزیزم 

صدقه بده بلاخره چرخه حیاته دیگه 

اونیکیو خوب مراقبت کن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اگه زخمش زیاده میمیره و. اصلا نگران نباش عزیزم  صدقه بده بلاخره چرخه حیاته دیگه  اونیکیو ...

فقط اینکه اصلا نمیبخشم خودمو نمیدونسم باید بیارم شبا داخل نگهداری کنم‌ مثلا یادم میوفته چطوری ذوق میکردن صبا بیرون ااومدنی میدوییدن بیرون اتیش میگیرم وای قلبم داره میترکه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط اینکه اصلا نمیبخشم خودمو نمیدونسم باید بیارم شبا داخل نگهداری کنم‌ مثلا یادم میوفته چطوری ذوق می ...

عزیزم آروم باش چیزی نشده 😘

چندتا جوجه بخر عوض اونا مراقبشون باش 

چون نمیدونستی باید بیاری داخل خودتو سرزنش نکن

تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عزیزم آروم باش چیزی نشده 😘 چندتا جوجه بخر عوض اونا مراقبشون باش  چون نمیدونستی باید بیاری دا ...

مرسی از همدلیت عزیزدلم‌ن‌دیگ نمیخوام نگهدارم😔😔😔💔💔