2777
2789

خدا حساب شوهرمو کف دستش میزاره که انقدر داره بهم خیانت میکنه؟ آیا خانوادش ناحقی هایی که در حقم کردن و ظلم کردن و آرزوشون هست من جدا بشم طلاق بگیرم خدا حسابشونو میرسه و شوهرم تقاص پس میده یا تا همیشه همینجوری راست راست میچرخن و خوش میگذرونن و من پیر میشم و زجر میکشم؟؟ شوهرم تا ابد با این خرابا خوش میمونه ؟؟؟ یا دارم خودمو گول میزنم اونا همیشه خوشن و فقط من داغون میشم درسته😔🙏🥺 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من قشنگ شرایط تورو داشتم اما من تحمل نکردم و به مو رسید و پاره شد طاقت صبروتحملم و طلاق گرفتم  ؛ اما مطمئن باش تقاص پس میدن همه اونایی که تلاش میکنن زندگی یه نفرو خراب کنن ؛ مطمئن هیچ خوشبختی رو خرابی زندگی یه نفر دیگه ؛ درست نمیشه ؛ خدا به موقعه و بهترین زمان ممکن حقتو ازشون میگیره 

الهی آمین  عزیزم شما از طلاق پشیمون نشدین؟؟

نه فقط این یکسالی که طلاق گرفتم یه شب چشمم بدون اشک نخوابید چون خیلی اذیت شدم و دلم برا خودم میسوزه که چجوری اینهمه سال با آدمی زندگی کردم که قصدش فقط خوشبختی خودش بود و خرابی زندگی من ؛ ورژن دوم ابلیس بود ؛ به والله که عزرائیل رو با چشام دیدم ؛ اگه داری اذیت میشی و بچه نداری و اگه هم بچه داری و میدونی خانوادت میتوننن ساپورتت کنن خودتو نجات بده طلاق بگیر  ؛ ؛ اینهمه حرص نخور هیچی توو این دنیا مهمتراز سلامتی نیس تا وقتی داریش پادشاهیی کن ؛ فقط اونی میدونه منظورم چیه که مریضیو تجربه کرده ؛ هیچوقت هیچوقت حرص نخور و تووخودت نریز 

به نظرم نباید به امید این چیزها نشست خودت اقدام کن و طلاق بگیر  دوست شوهرم خیانت و ظلم و کتک و همه جوره پدرشو دراورده اما زنه زندگی میکنه و جدا نمیشه شوهرشم سالم و هرروز تنومندتر از دیروز

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤