2777
2789
عنوان

من یه مامان دست و پا چلفتی ام😭😢

278 بازدید | 11 پست

احساس خیلی بدی دارم ،بچم بیست و هفت روزه شده ولی هنوز بعضی وقتا بد بغلش می کنم ،امروز مثلا دستم پر بود با یه دستم هم دخترمو رو شونم گذاشته بودم میخواست بیوفته😖یا اینکه اسهال شده بود چند روز پیش ،الانم معلومه سرماش دادم با صدا از بینی نفس می‌کشه😭😭طفلک چه گناهی کرده من مامانش شدم 

خاک تو سرم کنن ...بعضی وقتا هم می‌خوام اروغشو بگیرم سرشو برمیداره بعد محکم میخوره رو شونم 🥺

هی سرد و گرمش میکنم بدبختو ، احساس میکنم گرمشه خنک میکنم خونه رو باز یه ساعت بعد میگم دیوونه بچه یخ کرد میرم کلی لباس می پوشونم 

اصلا تعادل ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه اولته؟ 

نگران نباش همه مامانا که از اول همه چیز بلد نبودن 

خودتو سرزنش نکن 

منم اطرافیانم پر از ادمهایی که بهم حس بیکفایتی میدن و جالبه صحبتهای همشونم متناقضه تنها چیز مشترکشون اینه که دائم ازم ایراد میگیرن درحالیکه خودم بهداشت میخونم و اطلاعاتم در بچه داری تاحدودی خوبه

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

همه‌ی اینا برای حس مادریه.  کاملا طبیعیه.  اولشه یه کم بگذره، همه چیز دستت میاد.  

من از همینجا برای چیزایی که تعریف کردی، کلی برای شما و بچت ذوق کردم.  خدا براتون حفظش کنه و قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه عزیزم

قربون محبتت💙 تا اون موقع که یادبگیرم چیکار کنم ،بچم مریض میشه همش

خواهش میکنم عزیزم 

به قول قدیمیا بذار چله‌ش تموم بشه، به شرایط بیرون از شکم مادر، عادت میکنه و بدنش مقاومتر میشه.  

یه دماسنج تو محیط بذارین تا دما رو کنترل کنین.  اینجوری استرس نمیگیری و خودخوری نمیکنی.  نوزاد تو شکم مادر جای گرم و نرمی داشته تا به محیط بیرون عادت کنه، طول میکشه.  

اره عزیزم 

موفق باشی عزیزم به این فکر کن که تو بهترین مامان ممکن برا نی نی کوچولویی

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰