2777
2789
عنوان

با این درد چه کنم؟

405 بازدید | 19 پست

تو همه ذوق هام برای بچه دار شدنمون... با همه سختیای زندگی، با همه روزشماری هام برای سه نفره شدنمون...

باز هم سه نفره نمیشیم........💔

همسرم چهارروز پیش بر اثر سکته فوت کرد

حالم اصلا خوب نیست.... بچم که تکون میخوره غمگین تر میشم انگار همه دنیا بارشون رو دوشمه...

توروخدا یه راهی بگین که سریع و راحت خودمو بچمو خلاص کنم از این دنیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ ب روزت اومده😭اصلا نمیتونم تصور کنم یه روزی بدون زنم بتونم زندگی کنم ، فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده ، درست میشه نگران نباش و بخاطر اون بچه هم که شده از خودت مراقبت کن

اون الان باید ب فکر خودش و بچش باشه اگه افسرده باشه ن تنها عزیزش بر نمیگرده بلکه اون بچه آسیب میبینه ...

لحن شما هم درست نیست !! ایشون یه مادر بارداره و انواعو اقسام ناراحتیارو داره به اون بچه ناخواسته انتقال میده ،مرحم باشید رو زخم ادما

ادم یه تاپیک هایی میخونه درد خودش رو یادش میره،،،

واقعا جیگرم سوخت برات خیلی خیلی ناراحت شدم 

از اون بیشتر ناراحتیم برای تاپیک هات بود که خیلی با ذوق و شوق از خودت و همسرت گفته بودی…

چه دنیای عجیب و لعنتی ایه

اینکه میگن ادم از چند ساعت بعد خودشم خبر نداره راست میگن…

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸