2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت شد🥲

101 بازدید | 5 پست

نمیدونم ولی نه خوشحالم نه ناراحت

انتظارشو نداشتم

چیکار کنم🥲

فقط گریه کردم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم منم دعا کن  سه ساله منتظرم

ان شاالله شما هم مثل من در حالی که اصلا فکرشو نمی‌کردید اتفاق بیوفته براتون

من اصلا انتظار نداشتم انقد زود🥲شوکه شدم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
ان شاالله شما هم مثل من در حالی که اصلا فکرشو نمی‌کردید اتفاق بیوفته براتون من اصلا انتظار نداشتم ا ...

خداروشکر که زود شدی عزیزدلم الحمدالله ، دیگه وقتی منتظری انتظارشو داری گلم دعا کن زودتر دل من هم شاد بشه 

خداروشکر که زود شدی عزیزدلم الحمدالله ، دیگه وقتی منتظری انتظارشو داری گلم دعا کن زودتر دل من هم شاد ...

ان شاالله عزیزم توکلت به خدا باشه