یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم خیییییلیییی خوش اقبال و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و آرامش دار و شاد و زیبا بشیم انشالله و عمر طولانی و باعزت کنیم انشاالله 😭🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو قرآن و چهارده معصوم دعام کنید انشالله خونه ی بزرگ ویلایی در بهترین منطقه شهرمون بگیریم به اسم مامانم و زندگی عالی کنیم من و عزیزانم تو خونه ی جدیدمون انشالله😭🙏
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله تا یکی،دو ماه دیگه امام رضا من و مامان و خواهرم و داداشام بطلبه بریم پابوسش خیلی ساله نرفتیم خیلی دل تنگم حرمم😭😭💔
تو رو خدا خیییییلیییی ویژه دعام کن انشالله من و خواهرم امسال ازدواج عالی کنیم و همسرانمون از همه لحاظ عالی باشن پولدار و خیلی خوش اخلاق و زیبا و خوش قد و بالا و خانواده دار و تحصیل کرده و چشم پاک و همه چی تموم باشن و عاشق و دیونمون باشن به حق محمد و آل محمد 😭😭
برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن ...برای یاسمن که چشمش خوب بشه توکلاسش ودرسش خیلی موفق باشه قدش هم بلند بشه آینده بسیار خوب وعالی داشته باشه...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه توامتحاناتش نمرات بالا وعالی بگیره به سلامت برگرده خونه وتامقاطع بالا توهمین دانشگاهش درس بخونه وموفق باشه