2777
2789

التماس دعاااا 

خیلی برام دعا کن ب چیزایی ک میخوام برسم، خیلی دارم تلاش می‌کنم🥲🥲

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیارتتون قبول انشااللہ ھرچی از امام رضا میخوای خدا بھت بدہ عزیزم برام دعاکن بہ آسانی باردار بشم و بہ آسانی یہ فرزند سالم و صالح و زیبا و باھوش خدا بھم بدہ کہ ببرمش پابوس امام رضا

برام دعا کن خدا منو ببخشه   و کمکم کنه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

عزیزم درخواستنوقبول کن منوخیلی دعاکن زندکیم درست یشه اتفاقاامروزپیش خودم نیگفتم کاش یکی بره مشهدترف دل منوبه اقابزنه تاپیکت رودیدم دعام کن زندگیم درست بشه شوهرم بیاداشتی دلتنگ بچه هامم🥺🥺🥺 ❤️❤️❤️❤️

فقط خدا❤️❤️❤️

سلام عزیزم بی زحمت برام دعا کن این دردی که توی بدنم هست بی خطر باشه و رفع بشه…و خدا بهم یه بچه سالم و صالح بده تا اخر امسال🥺

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

دعا کن بطلبع با دل خوش با خانوادم برم زیارتش امتحان فردام روهم خوب بدم میشه برا من مخصوص دعا کنی بگو حدیث بچگی کرد قدر ندونست تو به بزرگیت ببخش انقد اذیتش نکن 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

خوش به سعادتت 

من امشب خیلی دلم شکسته 

زندگی ۵ سالمو از دست دادم 

فردا میرم لباسامو از تو خونم جمع کنم بیارم و خونه رو تمیز تحویل بدم به شوهرم و جدا شیم 

تورو قرآن دعا کن خدا برام یه کاری بکنه هر چی که صلاحه پیش بیاد 

حال دلم خیلیییی بده خیلییییی

♻️کارما♻️