2777
2789
عنوان

عروسی مختلط چی بپوشم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اورالم راحت نیستم پیراهن خوبه ؟؟من اخه قدم زیاد بلند نیست ،ضایع نباشه؟

نه اصلا، میتونی کفش پاشنه بلند هفت یا ده سانت بپوشی البته اگه باهاشون راحتی.

من قدم بلند نیست اما زیاد پیش اومده پیراهن بلند پوشیدم

عروسی مختلط میگیرین ولی لباس باز جلو نامحرم نمیپوشین ! یکم ضد نقیضه 

خیلی ها این طوری هستند منظور لباس ک سینه یا چاک دار باشه هست و ربطی ب مقید بودن ندارع یک‌ جور مدل فرهنگی اون خانواده هست 

مستند می‌دیم تو کره هم میگفتن اصلا لباس باز معنی خوبی ندارع و تاب و ..نمیپوشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم بلند نیستم ولی با کفش پاشنه دار بپوش خیلی خوب میشی پیراهن های بلند و پوشیده و زیبا زیاده 

عه ؟ من بلند میپوشم همه میگن بهت نمیاد ،حالا اگه این مدلی نشد ،کت وشلوار بده؟

عه ؟ من بلند میپوشم همه میگن بهت نمیاد ،حالا اگه این مدلی نشد ،کت وشلوار بده؟

نه کت شلوار های کار شده هم قشنگع و هم پوشیده و رسمی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی ها این طوری هستند منظور لباس ک سینه یا چاک دار باشه هست و ربطی ب مقید بودن ندارع یک‌ جور مدل فر ...

نه عزیزم منظورش اینه کامل پوشیده باشه الان یه مدل من فرستادم هم زیر زانو هستش هم سینه کامل پوشیده ست میگه بازه  

زاده ی کهکشان.