2777
2789
عنوان

کوروش و مذهبی ها

3497 بازدید | 37 پست

دوستان ی سوال چرا یه سری از مذهبی ها از کوروش خوششون نمیاد؟؟

مگه یکتا پرست نبوده؟؟

یسریا هم میگن ذوالقرنین 

حالا همه نه یسری از مذهبیا خوششون نمیاد 

اصلا چزا اسمی ازش جای نیست؟؟

کسی دلیل شو میدونه 

اگه اینقدر خوب بوده چرا هیچ اثری ازش تو تاریخ ما تیست؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگم میترکم

بحث منافعه نه اینکه کسی خوشش میاد یا نه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

کی گقته هیچ اسمی ازش نیست؟

مذهبی هاهمون بعضیاشون البته که شما گفتی هرچیزی ک باعث بشه ما به تاریخی بجز اسلام افتخار کنیم بدشون میاد و دوس دارن نباشه و انکار کنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من فقط داریوش و میشناسم

بوی گندم مال من هر چی ...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

همش از نادونی و تحقیق نکردن و افراط گرایی هست 

یکتاپرست نبوده و دین ما زرتشت بوده 

و میگن ممکنه کوروش اون پیامبر باشه معلوم نیست 

ازشم خیلی چیزا هست ولی چون فیلم نساختن و توی کتابای تاریخ بها ندادن کسی خبر نداره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اگر کوروش بیاد و ببینه از همین مذهبی ها بابت نگه داشتن ایران تشکر میکنه همه تیکه تیکه دادن رفته ولی همینایی ک میگی قبول ندارن جون دادن ولی خاک ندادن 

کوروش یه پادشاه بوده مث تمامی پادشاهان بوده دیگه قبول داشتن یا نداشتن بقیع مسئله رو عوض نمیکنه و تغییر نمیده این موضوعو

اگر کوروش بیاد و ببینه از همین مذهبی ها بابت نگه داشتن ایران تشکر میکنه همه تیکه تیکه دادن رفته ولی ...

مثلا کوروش بزرگ با ناصر الدین شاه قاجار یکی میشن؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه