2777
2789
عنوان

کوروش و مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3496 بازدید | 37 پست
نمیدونم یکی میگه آدم خوبی بوده و فلان  یکی میگه مثل بقیه پادشاه ها بوده برای کشور گشایی کلی کا ...

آخ خخخخخ اونقدر ترک و مغول و عرب ب ایران اومده ک ریشه هیچ کس ب کوروش برنمیگرده هرکی اینو گفت بگو با شجره نامه قبول میکنم ازت   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم یکی میگه آدم خوبی بوده و فلان  یکی میگه مثل بقیه پادشاه ها بوده برای کشور گشایی کلی کا ...

نه جانم اینا حربه های سیاسیه اصلا توجه نکن 

برای اینکه تا همین ۲۰ سال پیش هیچکس نمیشناختش 

یهو شد پیغمبر نازل شده همه چی بهش نصبت دادن بدون سندو مدرک 

اولین کسانی هم که اومدن کوروش رو انداختن سر زبون شبکه های ماهواره ای بودن که هدفشون کاملا مشخص بود 

والان ثمرشو میبینیم

نه که خوششون نیاد ولی اینکه واقعی باشه یا این چیزایی که بهش نسبت میدن توش تردید هستش وظاهرا بعد از ر ...

بیشتر دین ستیزها این کوروش علم میکنن و مشکل دارنبا همه چی !

و الی ایشونم مثل سایر ایرانیها هستن برا کشور

همین فرد چه خوب چه بد بوده هرجارو می‌گرفته احترام میزاشته به هر نوع قوم و طایفه ای

قبول داشتن ینی اینکه شما قبول کنید که تو تاریخ ما پادشاهی بوده که اون اعتخاراتو کسب کرده که تو زمان ...

هر آدم باکفایتی باعث افتخاره بله کوروش کبیر هم باعث افتخار ایران و ایرانی هست و حرفاتون رو قبول دارم

نامه نوشته بودن ک یکتا پرست شوید و دست از زنده بگور کردن دختران بردارید ک خسرو پرویز ناراحت میشه می ...

اولین باره چنین چیزیو میخونم میشه منبع اطلاعاتیتونو اینحا بنویسید