2777
2789

شوهر و خانواده شوهر قرار دارند دلیلش چیه؟

چرا این همه تاپیک ظلم و خیانت شوهر زده میشه؟

به نظر من بی وجودی و بی عرضه گی خانواده دختره چقدر موافقید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصدموافقم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ظلم ب زمان اکثرا توسط یک ژنه دیگه است از نفر سوم تا مادرشوهر و جاریخ

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکیش منم بغیر همسر خانواده خودمم هم بهم ظلم می کنن

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

به نظر من چون زور زن کمتر از مرده همه چی از اینجا نشئت گرفته اگه دانشمندا بتونن چیزی بسازن که زور زن و مرد برابر بشه اوکی میشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

[QUOTE=341777188]یکیش منم بغیر همسر خانواده خودمم هم بهم ظلم می کنن[/

منم خانوادم با اینکه مشکل مالی هم ندارن ولی اگر به مشکل بخورم اصلا حمایتم نمیکنن .

هر جی پولدارتر میشن بی معرفت تر میشن

بی عرضه وترسو بارآوردن دختر من شانزده سالم بود ازدواج کردم تا ب اون سن روزی ده بار از مادرم فش وکتک دیدم شوهرم لای ب لای اون کتکا محبت هم میکرد میگفتم چ خوبه دوتا بچه آوردم الان ک بیست و سه سالمه میفهمم زندگی کتک نیست الآنم کوچکترین حامی ندارم شوهرمو می‌دونه هر کاری کنه نمی‌رم پرو شده