2777
2789
عنوان

خلا

206 بازدید | 8 پست

احساس میکنم خلا عاطفی دارم که ریشه تو کودکیم داره 

از بچگی عاشق پسرا میشدم تو هر دوره ایی و هنوزم گرفتار این قضیه م 

دوس ندارم دیگه این حس داشته باشم دوس دارم خنثی باشم اذیت شدم از بس برا پسر غریبه گریه کردم که بهم بی توجه ان

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

یادتون نره هیچ وقت برای اینکه کسی از شما خوشش بیاد و مورد پَسند کسی باشید یا برای به دست آوردن کسی یا چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست........شما وجودتون بااَرزش تر از تموم دنیاست....زمانی که اَرزش خودتونو بدونید و آزادگی خودتونو حفظ کنید همه چیز به سمت شما میاد و گِره های زندگی باز میشه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما حتما عزت نفس امیر خلعتبری تو تلگرام پیدا کن گوش بده

کانالا دوره اشو‌ رایگان گذاشتن

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

شاغل شدن

تفریح

ورزش 

رقص

خرید کردن

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

عزیزم شاید یه نوع بیماری خاصی داشته باشی حتما پیش مشاور و روانشناس برو، دختر خاله ی من اینجوری بود متاسفانه متاهل شد دچار مشکلات زیادی شد و چندبارخیانت کردو نهایتش جدا شد، بعدها متوجه بیماریش شد و رفت دنبال درمانش، اون دوقطبی بود

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
عزیزم شاید یه نوع بیماری خاصی داشته باشی حتما پیش مشاور و روانشناس برو، دختر خاله ی من اینجوری بود م ...

اتفاقا امشب یه فیلمی دیدم بعد مرده دوقطبی بود به خودم گفتم نکنه من دو قطبیم 

اطلاع کاملی از این اختلال ندارم باید ببینم نشونه هاش دارم یا ن 

اتفاقا امشب یه فیلمی دیدم بعد مرده دوقطبی بود به خودم گفتم نکنه من دو قطبیم  اطلاع کاملی از ای ...

نباید فوری بگی بیماری‌ اما حتما  مشاور و روانشناس صحبت داشته باش خدای نکرده توی زندگی آیندت اثرات منفی و غیر قابل جبرانی بجانذاری 

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
نباید فوری بگی بیماری‌ اما حتما  مشاور و روانشناس صحبت داشته باش خدای نکرده توی زندگی آیندت اثر ...

بعضی نشونه هاشو داشتم 

نمیدونم ولی از کودکی تا الان که ۳۱ سالمه و مجردم مرور کردم دیدم که چقد این موضوع واسم تکرار شده که عاشق پسری شدم تا همین ۱۰ سال پیش بروز نمی‌دادم ولی خیلی بی قراری میکردم و تو تنهایی خودم گریه میکردم 

بعد با پسری آشنا شدم به قصد ازدواج که اونم ماجرا مفصل داشت که همین ۲سال پیش ازدواج کرد تموم شد 

دوباره با پسری آشنا شدم بازم به قصد ازدواج امشب زدم همه چی خراب کردم البته احساس بی توجهی بهم دست داد که همه چی خراب کردم