2777
2789

خانوما من موهام فره، و واقعا فر موهام قشنگه، دو سال هم هستش موهام رو اصلا صاف نکردم و فقط بهش رسیدگی کردم

نکته ای که هستش و خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده اینه که هر وقت عکسای قدیمیم رو نگاه میکنم متوجه میشم چقدرررر صاف بهم میومد

حالا دو دلم کراتینه کنم یا نه، از خیلیا شنیدم که ریزش مو میاره، وقتی ریشه هات دربیاد زیاد جالب نیست، خودش یه جور آسیب جدی برای مو محسوب میشه چون مواد اتو کشی میشن و این حرفا

اما شما نمیدونید چقدر تو قیافه م تاثیر داره موی صاف،

میگم با اینکه موهای فرم به تنهایی زیبان و هرکی تو خیابون منو دیده باورش نشده موهای طبیعی خودم هستش اما به صورت من اونقدر نمیاد

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

حتی یادمه آخرین بار که موهام رو میخواستم براشینگ کنم برای یه مراسمی رفتم آرایشگاه

چون سالنی که من میرم قبل از براشینگ موهارو میشورن من خودم تو خونه شستم و با موی خیس رفتم که دیگه اونا موهامو چنگ نزن

تا وقتی زیر دست میکاپ آرتیستشون بودم همه ی کسایی که تو سالن بودن از پرسنل خود سالن منظورمه میگفتن چقدر موهات قشنگه، بیکاری میخوای براشینگ کنی همینو ژل بزن فوق العاده میشه و از این حرفا

اما وقتی موهام رو که صاف کرد همشون دهنشون باز مونده که چقدر قیافم با موی صاف شیک تره و هیچکدومشون فکر نمیکردن با موی صاف اینقدر عوض شم

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه که از تجربیاتتون که کراتینه کردین برام بگین اگه پیشنهاد یا نکته ای هم هست که قبل از کراتین باید بدونم بگین

عزیزم از من به تو نصیحت موهاتو کراتین نکن من کراتین کردم ریزش شدید  دیگه مویی رو سرم نمونده&n ...

عه واقعا؟ چقدر ناراحت شدم😔هم برای موی شما هم برای اینکه انگار راسته ریزش مو میاره

کراتینه واقعا بده وبمرور همین زیبایی موهاتو از دست میدی

نگوووو.. شما خودتم انجام دادی؟

عه واقعا؟ چقدر ناراحت شدم😔هم برای موی شما هم برای اینکه انگار راسته ریزش مو میاره

اره عزیز 

من موهام اینقدر فر پر بودن نمیدونستم چجوری شونه کنم همیشه خدا  کوتاهشون میکردم از بس سختم بود شونه کنم 

حالا چی یه ذره مو مونده که باید ترس شونه میکنم 

تقصیر خودم بود میگفتم میخوام تغییر کنم خاک تو سرم گند زدم به موهام 

نکن هر چور دیگه که میدونی صاف میشع حالا با روغن یا هر چی دیگه 

ولی ارزش نداره 

موهات خدا نکرده ه بریزه آدم افسردگی میگیره