2777
2789
عنوان

چرا انقد رعد و برقا

132 بازدید | 17 پست

وحشتناک شده 

برقا همه رفته وقتی رعد میزنه کل خونه روشن میشهههه 

صداش قلبتو از جاش میکنه 

وااااای

#م‍‌ث‍‌ل‍‌ا ی‍‌ه‍‌و #آن‍‌ل‍‌ای‍‌ن‍‌ش‍‌ی ب‍‌ب‍‌ی‍‌ن‍‌ی #ه‍‌ز‍‌ا‍‌رت‍‌ا پ‍‌ی‍‌ام #دوس‍‌ت‌دار‍‌م ت‍‌و پ‍‌ی‌ ‍ویته" :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی؟ اینجا که گرمه🥵

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اسی کدوم شهری؟ این موقع و رعد و برق!!!  ما که پختیم از گرما

قممم 

اینجام گرمه روزاش امروز این مدلی شده

#م‍‌ث‍‌ل‍‌ا ی‍‌ه‍‌و #آن‍‌ل‍‌ای‍‌ن‍‌ش‍‌ی ب‍‌ب‍‌ی‍‌ن‍‌ی #ه‍‌ز‍‌ا‍‌رت‍‌ا پ‍‌ی‍‌ام #دوس‍‌ت‌دار‍‌م ت‍‌و پ‍‌ی‌ ‍ویته" :)

وایییی😍😍😍😍😍😍

من‌دوس دارم اینجور شرایط رو

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
کجایی؟ اینجا که گرمه🥵

قمم

برای ماهم عجیب غریب صاعقه زد  نزدیک به ساختمونا بود به جای اینکه تو آسمون باشه

اره همه جا روشن میشخ

وایییی😍😍😍😍😍😍 من‌دوس دارم اینجور شرایط رو

نمی تونم بخوابم فردا امتحان دارمممم