2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده خیلی حالم بده

563 بازدید | 25 پست

توروخدا تا اخر بخونید تایپیکمو حالم اصلا خوب نیست 

من سه سال ازدواج کردم همون سال اول تصادف بدی کردیم همسرم پشت فرمون بود و اسیبای زیادی دید منم مهره های پشت کمرم شکست قسمت قوز کمر ،اون گردنش ،کلا بیکاره تو این سه سال و میگه نمیتونم کار سنگین کنم تا همین دی ماه پارسال عمل کرد گردناشوعملای سختی داشت ولی خدارو شکر حالش خوبه 

من طلا و عروسی نگرفتم بجاش بوتیک زنانه اجاره کردم ولی خب فروشم آنچنان نیست خیلی کمه و کل مسولیتای زندگی با منه اما الان دیگ خسته شدم غر میزنم با هم نمیسازیم انرژیم همش منفیه ینفره خستم شده ،دوسدارمم بچه دار شم ولی اون حرکتی نمیزنه میگه میرم اسنپ ولی ماشینم نداره همش باین امید یروز ماشین بخره بره اسنپ

هردقیقه با هم دعوا داریم برقکاری صفرتاصد بلده بهش میگم برو خونه بگیر اگاهی بزنی میگه سپردم میگن کار نیست اخه مگ میشه😭

ساعت 1ظهر می‌خوابه ده شب هشت شب بیدار میشه تازه اگ من بیدارش کنم میام از مغازه ده شب بیدارش میکنم میره پیش داداشش مغازه داره میاسته یکی دوساعت میادسرگرم شه  شب تا صبح میشنبه روبه رو سریال قلیون می‌کشه دوباره یک میخوابه هشت شب ده شب بیدار میشه برعکس خودش اون داداشش دوتا بچه داره مغازه داره و صبحا میره شرکت جاریم میگه بدبخت 6صبح بیدارمیشه میره شرکت مستقیم از شکت 5عصر میاد مغازه میایسته تا 11شب بد میاد دنبال زنوبچش میرن خونه میگه اون بچه بزرگه میخوابونه من کوچیک بد باهم میشینیم منج بازی میکنیم یه قلیون میکشیم 3شب میخوابه دوباره شش بیداره اماده رفتنه اونوقت شوهر من اینجوریه ،تا یچیزی بش میگم میگه همین مغازه هم مال منه بش میگم چیش مال توی میگه ماشین تصادفیمو فروختم جنس خریدم براش اونوقت من این همه از خودگذشتگی کردم ب چشم نمیاد کل دیمو بهش دادم برا عملاش ،با زحمتو تلاش خودم دوتا النگو یه انگشتر خریدم دوماه دیگ میخوام بفروشم برا قرارداد مغازم میگه اینا هم مال منن میگم چطوری میگه از مغازه قسطشمنو دادی مغازه هم مال منه ،من چیکار کنم همش حسرت میخورم خسته شدم دوسدارم برم ولش کنم بهش میگم خوابتو درست کن میگه تو چیکار بمن داررخودت زود بیدار شو من درددارم من فلانم یا میگه خیلی انتظار داری بش میگم چیکار برام کردی مگ میگه مگ انتظار فقط پولیه مگ نیاز ج.ن.س.ی تو رفع نمیکنم بخدا خسته شدم جاریم خیلی خوشبخت و تو پول غرقه ان شالله خوشبختر هم بشن چون دارن تلاش میکنن هردو شاغلن ولی من ینفره نمیتونم ،تا چیزی هم بش میگم میگه حسادت پدرتو در اورده خودتو مقایسه میکنی من چیکار کنم من ادم بدیم؟و یچیز دیگ همش تصادفو میندازه گردن من میگه تقصیر تو بود فامیلای تو چشمم زدن تو نمیومدی تو زندگیم یا با کس دیگ ازدواج میکردم خوشبخت میشدم همش میگه تصادف تقصیر تویه فامیلای چشمم کردن چون روز قبلش رفته بودیم فاتحه عموم اولین بار بود میدیدنش ،همش اینو بم میگه یا میگه من نمیخواستم ازدواج کنم تو خواستی تو پاقدمت زندگیمو اینجوری کرد من قصد ازدواج نداشتم یا رفتی برام دعا زدی دیگ خسته شدم بخدا الان چشام پر اشکه من بد این رفتاراش میرم معذرت خواهی میکنم خودمو گناهکار حس میکنم

راستی اصلا دوسندارم برم خونه بابام دوسدارم با خودش خوشبخت شم توروخدا راه حل خوبی بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا قسمت آخر ماجرا خواستم حرف بزنم بهت امیدوارت کنم ولی وقتی شوهرت میگه من نمیخواستم ازدواج کنم وقتی میگه تقضیر تو بوده وقتی مشائل رو گردن نمیکیره و گردن شما میندازه ایشون تن پرور شدن 

شما میری کار میکنی ایشون خیالش راحته یه نونی پیدا میشه از گشنگی نمیره ببخشید رک میگم ی

ه مدت جدا بشید ببینید به خودش میاد یا نه ایشون وظیفشون بعنوان همسر رو فراموش کردن

عزیزم بهترین کار اگه میخوای ادامه بدی مشاورس 

ولی با کار کردنت تنبلش کردی 

من نظرم اینه که نری سر کار بشینی خونه نون خشک بخوری اونم به خودش بیاد 

توام بگیر بخواب 

خونه مال خودتونه ؟ 

ماشین با طلاهات قسطی بخر بنداز زیر پاش بره اسنپ  . پیش مغازتم بزار روش بشین خونه کم بخور گرد بخواب تمبل بارش نیار

متاسفانه اخلاقشم خوب نیست علاوه ب تمبلی 

کلا باید بری روانشناس 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

سلام . تا هنوز که بچه دار نشدی باید قید اینو بزنی  طلاق بگیر تا بچه نداری خیلی ها الان با بدن ناقص دارن کار میکنن اینا همش بهونه مرد زندگی نیست زندگی هم یک عمر است می‌تونه کار کنه ولی تن نمی‌ده تو هم برای خودت باید کار کنی ولی این داره بهونه میاره  آدم ی بار بدنیا میاد ی بار هم میمیره اینقدر خودت زجر نده 

فقط خودت داری میسوزی میسازی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اشتباهت اینه که باهاش دعوا میکنی و اشتباه بزرگ‌ترت اینه که خودت پیشقدم میشی واسه آشتی 

لطفا اگه میخای پیشقدم شی دعوا نکن.

بعدم وقتی باهاش بحث و دعوا میکنی توقع که نداری بگه تو خوبی توماهی؟

بهش انگیزه بده،پشتکار بده،رفیق باش،تا شوق زندگی کردن تو وجودش بیدار بشه

منم با همسرم دعوام شده و تصمیم گرفتم جدا شم..از لحاظ درآمد صفر صفرم و مدرک دانشگاهی هم ندارم..یه دختر ده ساله هم دارم که باید بفکر هزینه هاش باشم😭..دو روزه از خونه رفته و برای اولین بار هیچ خبری ازش ندارم..از عصبانیت تمام برنامه هامو دیلیت اکانت کردم و انگار تو این دنیا نیستم از شدت فشاری که رومه..شوهرم خیلی لجبازه و تو زندگی فقط خودشو قبول داره و سر کوچکترین چیزی شروع میکنه داد و بیداد..خانوادشم اصلا منو آدم حساب نمیکنن و این همیشه خودش میره اونور بدون ما..کلا خانوادش منو در سطح خودشون نمیدونن..هربار میخواد بره اونجا من کلا به هم میریزم و بهانه میگیرم چون همش حس تحقیر بهم دست میده و این ارتباطهای یواشکی طور و خصوصیش با اونا خیلی عذابم میده..مخصوصا که خودم هیشکیو ندارم و غصه میخورم ..نمیتونم بگم حسادته..ولی حس تنهایی بهم میده این رفتارا..درصورتی که هیچوقت بهشون بی حرمتی نکردم..یه سری اخلاقای دیگه هن داره که حوصله نوشتن ندارم ..ولی دیگه تحملم تموم شده و تصمیم گرفتم جدا شم..بااین حال از دیروز کاملا خودمو باختم و کلی ترس تو وجودمه😭😭💔

الان ک دیگ خداراشکر خوب شده چرا مینداز گردن تو؟ راستش اسی من عشقی از طرف این اقا نمیبینم انکار همش به فکر خودش تلاشی نمیکن واس زندگی پشتش ب تو گرمه اینجوری ک نشد زندگی ک شب تا صبح بیدار باشه اصلا اینجوری خودشم بیشتر صدمم میبینه

باتوجه ب حرفایی ک زدی سرکار برو نیست منتطر تو ماشین بخری بعدشم بگ مال خودش کارم نکن 

وقتی مغازه داری و مستقلی چه اجباری ب ادامه دادن داری؟

حداقل اگ ایتقدر سرکوفت نمیزدم عرضه پیشرفت و بهتر شدن داشت میشد بمونی اما وقتی تلاشی واسه تو زندگیتون نمیکن خودت اذیت نکن بنظرم 

استارتر جان کار تأسیسات ، آدم کاری میخواد یعنی صرف داشتن مهارت کافی نیست .....

تا به ثبات کاری و مالی نرسیدین به هیچ وجه بچه دار نشو

باهاش وارد بحث نشو

اینطور مردها همیشه توی بحث برنده هستن ،طرف مقابل بازنده و شکست خورده