2777
2789

ما یک فامیل داریم تو این حضور صنف لوازم خانگی است، حدود ۲۰ سال پیش لباسشویی سپهر الکتریک را توصیه کرد و خودش هم برامون آورد، بدون زحمت با وجودی که سالی چند بار پتو هم می انداختیم با این وجودحدود ۱۸ سال کارکرد و دوستل پیش دیگه به خرج افتاد، این سری پاکشوما را توصیه کرد، پاکشوما تحت ۳ تا برند تولید می کنه، یکی کندی دومی پاکشوما و سومی را یادم رفته است، ایشان توصیه کرد گه ۷ یا ۸ کیلویی کندی را بگیرید و خودش حدود ۸۰۰ هزار زیر قیمت مصرف کننده آورد، اونموقع به نظرم حدود ۱۱/۲۰۰ بود، ما همیشه از راهنمایی هاشون استفاده می کنیم و هیچموقع هم ضرر نکردیم، اگر خواستید تو خصوصی پیام بدید تا شماره اش را بهتون بدم. در مورد تسمه ای یا گیربکسی یک نکته وجود ثاره و اون هم این است که اگه تسمه ای را باهاش مدارا کنید ۲۲ سال براتون کار می کنه، اما گیربکسی درست است گه تگنولوژی روز است و صثا ندارد اما به همان نسبت استهلاک و عمرش پایین تر از تسمه ای است، این مطالب تجربه کاملا موفق ما است اگه علاقمند بودید استفاده کنید، ضمنا اون سال که سپهر الکتریک را به ما داد، آبسال هم تو بازار بود ولی توصیه نکرد، اما توصیه اش خیلی ارزشمند بود، شانس آوردیم اون سپهر الکتریک یک سرویس کار با وجدان گیرن افتاد کلا در طول ۱۸ سال فقط ۳ دفعه نیاز به تعمیر ویدا کرد که البته یک بارش بخاطر اسباب کشی موتورش را نبسته بودیم، تنظیماتش بهذهم ریخته بود و در اصل فقط ۲ بار نیاز به تعمیر پیدا کرد که خیلی هم جزیی و کم هزینه بود.در هر حال اگر تلفن فامیلمون را خواستی من در خدمتم.   

ما یک فامیل داریم تو این حضور صنف لوازم خانگی است، حدود ۲۰ سال پیش لباسشویی سپهر الکتریک را توصیه کر ...

مدل اضافه کردن یا اد واش به همه لباسشویی ها اضافه شده و چیز خاصی نیست، مهم برنامهدهای شستشو است که همین ادواش یکی از اون برنامه ها است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدل اضافه کردن یا اد واش به همه لباسشویی ها اضافه شده و چیز خاصی نیست، مهم برنامهدهای شستشو است که ه ...

سیستمش اینجوری است گه برنامه شستشو را متوقف می کنه و آب ها تخلیه می کنه تا اگه درب را باز کردید آب بیرون نریزه، حدود۳ دقیقه بعد اجازه میده تا درب را باز گنی و لباس جدید بریزید، احتمالا برمامه شستشو را از اول آغاز می گنه 

ما یک فامیل داریم تو این حضور صنف لوازم خانگی است، حدود ۲۰ سال پیش لباسشویی سپهر الکتریک را توصیه کر ...

خیلی ممنون تشکر فراوان حتما همینارو ک فرمودید استفاده خواهم کرد 

مدل اضافه کردن یا اد واش به همه لباسشویی ها اضافه شده و چیز خاصی نیست، مهم برنامهدهای شستشو است که ه ...

من تو گوگل سرچ کردم نوشته بود اد واش سامسونگ فک کردم فقط سامسونگ این قابلیت و داره ب همسرم گفتم سامسونگ بخریم گفت مطمعنم بلدشو با قیمت بالا بهمون میدن

من تو گوگل سرچ کردم نوشته بود اد واش سامسونگ فک کردم فقط سامسونگ این قابلیت و داره ب همسرم گفتم سامس ...

عرض کردم سیستم ادواش رو همه لباسشویی ها اضافه کردند، به نظرم بعضی از مدل ها وسط درب یک دریچه گذاشتند واسه اضافهدکردن کهدالبته اون تکنیک خیلی مهمی نیست فقط برا این است که موقع باز کردن اگر آب باشه بیرون نریزه، شرگت واکما یک واحد کارشناسی داره همه توضیحات را بهثمشتریان میده، می توانید با شرکت پاکشومادهم تمای بگیرید و همه سوالاتتون را بپرسید، سیستم گیر بکسی مثل ماشین اتومات است  که رانندگی راحت تر است اما اگر اون را هم بد استفاده گنید هم خراب می شه و همینکه هزینه تعمیرش خیلی بیشتر از تعویص صفحه کلاچ است 

خیلی ممنون واقعا خیلی کمکمون کردی الان قرار فردا سفارش بدیم ک تسمه ای برامون بیاره

هر چی خودتون صلاح می دونید عمل کنید ولی پاکشوما تو ایرانی ها برند خوبی است و کندی اش هم خیلی خوبه

هر چی خودتون صلاح می دونید عمل کنید ولی پاکشوما تو ایرانی ها برند خوبی است و کندی اش هم خیلی خوبه

عالی بود توضیحات کامنتو نشون همسرم دادم خوند گفت حمله صحبتاش حقن بعدشم من کسی ک تجربه داشته برام خیلی شرطه