2777
2789

سلام ، پارسال متوجه شدم همسرم زگیل تناسلی گرفته ، پیگیر ماجرا شدم متوجه شدم که : ( البته به زعم اکثریت قریب اتفاق ) فقط به یه طریق منتقل میشه ، بماند که یه دعوای مفصل باهاش کردم درحد آسفالت کردن دهن.  ( که باز بعدش متوجه شدیم ، اون تنها دلیل انتقال نبوده و ممکنه یه دلیل دیکه هم داشته باشه ) خلاصه فشار زیادی روش اورده بودم و متوجه شدم داره بیشتر هم میشه بدلیل استرسی که به لحاظ فیزیکی ( تعدد و تکثر زگیلها ) و روحی ( بخاطر فشارهای من ) بهش حاکم بود ، تا جاییکه بهش گفتم افشین پات میمونم درمونت میکنم ولی بعدش خداگواهه کاری میکنم سینه خیز از خونم بری بیرونذ، خلاصه از این متخصص و آزمایشگاه به اون متخصص و ازمایشگاه ، لیزر کردیم یکی دو هفته خوب بود ، دوباره مثل قارچ رشد کرد ، رفتیم کرایو کردیم ، دوباره ، لیزر کردیم دوباره...

کللللللللی هم هزینه ، آخرین بار پزشکش منو تنهایی کشید داخل مطب ، گفت : یحتمل دیر اقدام کردید تبدیل به سرطان شده . 

واااااااااای تا خخخخود خونه زار زدم و اشک ریختم ، اومدم نی نی سایت مشورت بگیرم اینجام میگفتن فقط سرطان ، 

ینی دیوانه شده بودم ، زندگیم به لجن کشیده شده بود ، خدایا مکه میشه آخه به همین الکی و کشکی با یه زگیل ، سرطان ؟؟؟ 🥺🥺😥😥😥  چه غغغغلطی کنم من ؟ آخه این دردو به کی بگم ؟ آبرو کیو ببرم ؟ جدا شم که گناه داره شاید واقعا مقصر نبوده ، بمونم که این ننگو این مصیبت و کجای دلم بذارم ؟

تا اینکه دست آخر یه شب که مثل همیشه آخرشب اومدم نی نی سایت ( کل زندگیمم که شده بود اشک و دعا و ...) 

دیدم یه خانمی درخواست دوستی داده و خودشو متخصص طب سنتی معرفی کرده ، گفت فقط برو عطاری همین دوتا چیزو تهیه کن دو هفته استفاده کن ، انشاالله که نافذه ، فقط قول بده نتیجه گرفتی ، به هرکی گرفتار این مشکل شده،  بگی و نجاتش بدی .

ا) عرق تصفیه خون : که هر روز بعد صبحانه نیم لیوان با نیم لیوان آب مخلوط کنه بخوره بمدت دوهفته .

۲) قطره اسید سالیسیلیک کامپوند( تو داروخونه به قطره تبخال معروفه ) : اونم با گوش پاک کن  روی زگیلها شب به شب بماله و بدون لباس زیر بخوابه ، صبح به صبح و یا ظهر ها روی زگیلها بماله و بعد یکساعت بشوره و لباس زیرشو عوض کنه ، کلا روزی دوبار 

خدا گواهه به دوهفته نرسید بعد ده روز دیدم مثل پنبه دارن از پوست جدا میشن ، من زیاد به دعا و این چیزا اعتقاد نداشتم اما وقتی دیدم داره خوب میشه ، بخدا وقتی دیدم ، همینجور اشک می‌ریختم 😢😢😢🥺🥺🥺🥺🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹 و کللللللی دعاش کردم ، الهی درد و حاجتی نداشته باشه که گیر باشه ، خلاصه من به وظیفه عمل کردم ، شمام ناجی باشید ، شنیدم الان خیلی زیاد شده این مریضی و کلی هم هزینه میکنن بابتش،  اما نسخه این بنده خدا کلللللا واسم ۱۲۰ هزار تومن آب خورد. 

ببخشید کمی طولانی شد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر که جواب گرفتین ولی اونجارو متوجه نشدم یعنی چی کاری میکنم سینه خیز از خونه ام بری بیرون یعنی چی؟

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
خداروشکر کته جواب گرفتین ولی اونجارو متوجه نشدم یعنی چی کاری میکنم سینه خیز از خونه ام بری بیرون یعن ...

مممنونم،  آخه بهم گفته بودن فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه زگیل تناسلی 

همسرتون از چه طریقی مبتلا شده بودن؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
همسرتون از چه طریقی مبتلا شده بودن؟

بعدها عده ای گفتن ، استفاده از حوله حمام مشترک و لباس زیر مشترک ، که ایشون متاسفانه از عوارض شمال رفتنهای یههههویی شون و برنداشتن لباس زیر و مایو و حوله حمام و ... این پلشت بازیای مردونه مبتلا شده بود. 

بعدها عده ای گفتن ، استفاده از حوله حمام مشترک و لباس زیر مشترک ، که ایشون متاسفانه از عوارض شمال رف ...

درسته

انشالله سلامت باشین

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
اسی خب ممکنه دویاره برگرده

ن به هیچ وجه ، الان تقریبا ۵ ، ۶ ماهه . البته اینو راستی یادم رفت بگم ، گفتش که هیچوقت با ژیلت و یا تیغ اصلاح نکنه ، یدونه بوده ، با اصلاح های این مدلی تعدادش رو زیاد کرده و تکثیر شدن،  فقژ با داروی نظافت ، حتی میگفت خودتم هم به همین شکل نظافت و اصلاح رو داشته باش تا اگر مبتلا شده باشی ، وقتی خفیف و کوچیکه ، خود همون داروی نظافت ، مثل پماد عمل میکنه و ممکنه اجازه تکثیر نده. قدیمیا بخدا حرفاشون ، حرف بود.