سلام ، پارسال متوجه شدم همسرم زگیل تناسلی گرفته ، پیگیر ماجرا شدم متوجه شدم که : ( البته به زعم اکثریت قریب اتفاق ) فقط به یه طریق منتقل میشه ، بماند که یه دعوای مفصل باهاش کردم درحد آسفالت کردن دهن. ( که باز بعدش متوجه شدیم ، اون تنها دلیل انتقال نبوده و ممکنه یه دلیل دیکه هم داشته باشه ) خلاصه فشار زیادی روش اورده بودم و متوجه شدم داره بیشتر هم میشه بدلیل استرسی که به لحاظ فیزیکی ( تعدد و تکثر زگیلها ) و روحی ( بخاطر فشارهای من ) بهش حاکم بود ، تا جاییکه بهش گفتم افشین پات میمونم درمونت میکنم ولی بعدش خداگواهه کاری میکنم سینه خیز از خونم بری بیرونذ، خلاصه از این متخصص و آزمایشگاه به اون متخصص و ازمایشگاه ، لیزر کردیم یکی دو هفته خوب بود ، دوباره مثل قارچ رشد کرد ، رفتیم کرایو کردیم ، دوباره ، لیزر کردیم دوباره...
کللللللللی هم هزینه ، آخرین بار پزشکش منو تنهایی کشید داخل مطب ، گفت : یحتمل دیر اقدام کردید تبدیل به سرطان شده .
واااااااااای تا خخخخود خونه زار زدم و اشک ریختم ، اومدم نی نی سایت مشورت بگیرم اینجام میگفتن فقط سرطان ،
ینی دیوانه شده بودم ، زندگیم به لجن کشیده شده بود ، خدایا مکه میشه آخه به همین الکی و کشکی با یه زگیل ، سرطان ؟؟؟ 🥺🥺😥😥😥 چه غغغغلطی کنم من ؟ آخه این دردو به کی بگم ؟ آبرو کیو ببرم ؟ جدا شم که گناه داره شاید واقعا مقصر نبوده ، بمونم که این ننگو این مصیبت و کجای دلم بذارم ؟
تا اینکه دست آخر یه شب که مثل همیشه آخرشب اومدم نی نی سایت ( کل زندگیمم که شده بود اشک و دعا و ...)
دیدم یه خانمی درخواست دوستی داده و خودشو متخصص طب سنتی معرفی کرده ، گفت فقط برو عطاری همین دوتا چیزو تهیه کن دو هفته استفاده کن ، انشاالله که نافذه ، فقط قول بده نتیجه گرفتی ، به هرکی گرفتار این مشکل شده، بگی و نجاتش بدی .
ا) عرق تصفیه خون : که هر روز بعد صبحانه نیم لیوان با نیم لیوان آب مخلوط کنه بخوره بمدت دوهفته .
۲) قطره اسید سالیسیلیک کامپوند( تو داروخونه به قطره تبخال معروفه ) : اونم با گوش پاک کن روی زگیلها شب به شب بماله و بدون لباس زیر بخوابه ، صبح به صبح و یا ظهر ها روی زگیلها بماله و بعد یکساعت بشوره و لباس زیرشو عوض کنه ، کلا روزی دوبار
خدا گواهه به دوهفته نرسید بعد ده روز دیدم مثل پنبه دارن از پوست جدا میشن ، من زیاد به دعا و این چیزا اعتقاد نداشتم اما وقتی دیدم داره خوب میشه ، بخدا وقتی دیدم ، همینجور اشک میریختم 😢😢😢🥺🥺🥺🥺🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹 و کللللللی دعاش کردم ، الهی درد و حاجتی نداشته باشه که گیر باشه ، خلاصه من به وظیفه عمل کردم ، شمام ناجی باشید ، شنیدم الان خیلی زیاد شده این مریضی و کلی هم هزینه میکنن بابتش، اما نسخه این بنده خدا کلللللا واسم ۱۲۰ هزار تومن آب خورد.
ببخشید کمی طولانی شد.