2777
2789
عنوان

خانما تجربه کردین؟؟

297 بازدید | 14 پست

غذامیخورم دوساعت بعد دوباره ضعف میکنم دوروزه اینطوری شدم همش مجبورم یه چیزبخورم.پریودمم5روزه عقب افتاده.سیستمم بهم خورده ازعقب افتادن پری به نظرشما؟تاحالا کسی اینطوری شده؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

باردار هم نبودم

خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید

هفته پیش قبل موعدپریودم چون سینه هام دردمیکرداستفاده کردم منفی بود مطمئن شدم باردارنیستم ولی تا امروزنشدم اعصابم بهم ریخته

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
هفته پیش قبل موعدپریودم چون سینه هام دردمیکرداستفاده کردم منفی بود مطمئن شدم باردارنیستم ولی تا امرو ...

از موعدت چند روز گذشته مگه؟!

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
5روز

خب دوباره بی بی چک بزار اون دفعه که قبل از پریودی گذاشتی ممکنه خطا داشته. اگر باز هم بی بی چک نشون نداد یک آزمایش خون بده خیالت راحت بشه

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
خب دوباره بی بی چک بزار اون دفعه که قبل از پریودی گذاشتی ممکنه خطا داشته. اگر باز هم بی بی چک نشون ن ...

ممنون ازراهنماییت عزیزم.فرداصب میذارم

ولی من لاغرنیستم.یکم تپلم.غذامم مرتبه واسه خودم چیزی کم نمیذارم که ضعیف بشم

من اينجوري شده بودم بي بي چك زدم ديدم باردارم

چندرورازوقتت گذشته بود؟وایییی قلبم ریخت نکنه واقعا باردارباشم؟