2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین قتلو خودش انجام داد ..قبلیا کار خودش بود یا مادرش؟یعنی با داروهای مامانش میکشته؟؟

من هراز گاهی می‌دیدم دقیق در جریان نیستم 

ولی با ترکیب داروی مامانش با چندتا چیز دیگه میکشته 

کار خودش انگار 

آخری هم خودش خفه کرده بود 

عزیزم ببخشید شما مهندس  ساختمان هستین اسم کاربریت اینه اگ اذیت نمیشی در مورد ملک یه سوال داشتم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

خواهش میکنم ..بفرمایید

من یه خونه قولنامه آیی قدیمی خریدم چون خونش جای خوبی بود .دختر از پدرش خریده بود بعد خودش اسم من .حالا یکی رو وکیل خودم کردم گفت بنیاد میگه صاحب زمین فوت شد در صورتی میشه که نماینده بنیاد از طرف فوت شده بره ثبت امضا کنه و پرونده رو هم دختر خودش جلو ببره بعد که تموم شد من که وکالت دارم برم ثبت .ما مجوز بازسازی از شهرداری گرفتیم طرف آشنا بود بدون بازدید مجوز داد خونه برا سال 47 بود شوهرم فقط پی و ستون رو گذاشت بقیه تخریب کرد داره میسازه میگن برا گرفتن سند نیاز پایان کار ولی وشوهرم میگه این خونه قدیمی هست جریانش فرق داره و میدن 

شما مهندس هستین بنظر شما امکانش هست سند بدن بعد پایان کارچی میشه .زیاد شد ببخشید 

من یه خونه قولنامه آیی قدیمی خریدم چون خونش جای خوبی بود .دختر از پدرش خریده بود بعد خودش اسم من .حا ...

چون خونه قدیمیه و شروع به کارش سال ۴۷ هست و اونموقع پروانه ساخت یا جوازی احتمالا وجود نداشته پس نیاز به پایان کار نیست و به مشکل نمیخورین و برای مجوز بازسازیتون پایان کار میگیرین ...فقط شهرداری ازتون استحکام بنا نخواسته؟چون ستون و پی سال ۴۷ بعید میدونم جوابگو باشه الان ...خونتون روستاییه که به بنیاد مسکن ربط داره؟ 

چون خونه قدیمیه و شروع به کارش سال ۴۷ هست و اونموقع پروانه ساخت یا جوازی احتمالا وجود نداشته پس نیاز ...

شوهرم کارش ساختمون فکر کنم  ستون اینا اضافه کرده .پیش محکم بود .نه شهرداری فقط یه مجوز باز سازی داده بعدش همسایه زنگ شکایت مامور شهرداری اومد گفت زودتر دیوار بکشین که اگر بازم شکایت کردن آخرش به جریمه ختم بشه نتونه کسی کاری کنه 

ببخشید من عامیانه می‌نویسم شما مهندس هستی خودت متوجه میشی دیگ 🙂.خونه تو شهره 

بخاطر زمین خونه میرن بنیاد .

شوهرم کارش ساختمون فکر کنم ستون اینا اضافه کرده .پیش محکم بود .نه شهرداری فقط یه مجوز باز سازی داده ...

خب پس خوبه ..به سلامتی عزیزم ..اره زودتر دیوار بکشید که حکم تخریب ندن ..خواهش عزیزم بله متوجه شدم .

خب پس خوبه ..به سلامتی عزیزم ..اره زودتر دیوار بکشید که حکم تخریب ندن ..خواهش عزیزم بله متوجه شدم .

بنظرتون بازم برا سند زدن بازدید میان یا چون پرونده قدیمی هست کاری ندارن 

شوهرم می‌دونه ولی حوصله جواب دادن ندارع اینقد خسته هست