2777
2789

این بازی جدید که اومده دم امتحانا باعث میشه که جوونا به جای درس خوندن برن تق تق کلیک کنن از درسشون بیفتن کنکور و امتحان‌ها رو گند بزنند اوناییم که نمی‌دونن این بازی چیه یه ربات تو تلگرامه روی یه چیزی کلیک می‌کنی و بهت سکه میده باید از طریق صرافی اون سکه‌ها رو به تومن تبدیل کنی علناً این پول شبهه داره و نمی‌دونی از کجا اومده و قصد اون نفری که این بازی رو راه انداخته چیه. 

وقتی پول بی پشتوانه وارد کشور می‌شه نقدینگی زیاد میشه و تورم میره بالا، جوون مردمم  میگه من به جای اینکه برم کار کنم و عرق بریزم میام صبح تا شب کلیک می‌کنم!!!!

ازتون خواهش می‌کنم حتی هزار تومان ز پولی که نمی‌دونید از کجا اومده سر سفره‌تون نبرید بچه‌ هاتونو با پولی که ممکنه حروم باشه بزرگ نکنید هیچ گربه‌ای محض رضای خدا موش نمی‌گیره مطمئناً پشت این بازی یک هدف خاص هست لطفاً حواستونو جمع کنید پول بدون زحمت به آدم حال نمیده باد آورده باد می‌بره 

خانم روانشناس 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فک میکنی مفته داری برای زحمت میکشی حجم اینترنتت میره زمان و تایمت میره انرژیت میره اتفاقا ا ...

بعد کدوم ادم عاقلی میاد یه همچین پولی رو میده به مردم؟ 

خله یا احمق؟ چه سودی میبره از این کار 

به اینم فکر کن

خانم روانشناس 😁
بعد کدوم ادم عاقلی میاد یه همچین پولی رو میده به مردم؟  خله یا احمق؟ چه سودی میبره از این کار& ...

پسرعموم از بازی کوین ۷میلیون برد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بعد کدوم ادم عاقلی میاد یه همچین پولی رو میده به مردم؟  خله یا احمق؟ چه سودی میبره از این کار& ...

پول و ادمی نمیده خانم 

کسی ک بازی میکنه عرض استخراج میکنه و میفروشه ب صرافی ها ک خیلیاش دولتیه

اگه همینایی ک بازی میکنن نباشن دولت باید چقد ادم استخدام کنه برا استخراج عرض

و پولی تم ک میدن مفته ب نسبت کاری ک انجام شده